5 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των χειμερινών διακοπών

Boom Team
Mon, 19/12/2022 - 13:52

Τα Χριστούγεννα συνδυάζονται με χειμερινές εξορμήσεις στην φύση ή στην πόλη. Όλοι, μικροί και μεγάλοι, περιμένουν με ανυπομονησία τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές για να μπουν για τα καλά στο εορταστικό κλίμα. Μετά από την επιλογή του προορισμού σειρά έχει η οργάνωση της βαλίτσας.

Οι μικροί μας φίλοι χρειάζονται όλα τα απαραίτητα που θα τους κρατήσουν ζεστούς αλλά και λαμπερούς τις γιορτινές αυτές μέρες. Τα καταστήματα Lapin House ή το lapinkids.com προσφέρουν χειμερινές αλλά και festive επιλογές για τα μικρά μας.

Για τους μικρούς κυρίους, ιδανική επιλογή αποτελεί ένα μπουφάν Lapin House σε συνδυασμό με ένα hoodie με τον διάσημο Polo Bear. Το look θα ολοκληρώσουν δερμάτινες μπότες Ugg ιδανικές για εξορμήσεις στα χιόνια.

Για τις μικρές κυρίες, ένα μπουφάν Moncler μπορεί να συνδυαστεί με ένα σετ βελουτέ φόρμες ή με ένα ζεστό fair isle pullover. Από την εμφάνιση αυτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι stylish γαλότσες της Barbour ή οι αγαπημένες μπότες της Moonboot. Τις χειμερινές εμφανίσεις θα ολοκληρώσουν σκουφάκια και κασκόλ Karl Lagerferld ή Moncler.

Εάν επιλέξετε το σκι, μην ξεχάσετε την μάσκα ηλίου για ατελείωτες δραστηριότητες και selfies στο χιόνι!

Για να μην λείψει τίποτα από την βαλίτσα των διακοπών των μικρών σας επισκεφθείτε ένα κατάστημα Lapin House ή το lapinkids.com και βρείτε επιλογές σε αγαπημένα brands LapinHouse, Polo Ralph Lauren, Moncler, Barbour, Moonboot κ.ά.