Χριστίνα Κοντοβά: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με τον Τζώνη Καλημέρη και τη μικρή Ada

Μαρία Ιωαννάτου
Tue, 30/11/2021 - 11:22

Στο τελικό στάδιο της διαδικασίας υιοθεσίας της μικρής Ada βρίσκεται η Χριστίνα Κοντοβά, όπως αποκαλύπτουν τα πρόσφατα posts της στο Instagram. Η σχεδιάστρια μόδας μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ουγκάντα, μέχρι να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα αγκαλιά με την κόρη της.

Φωτογραφία από @ckontova (Instagram)

Στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται ο σύντροφός της, Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος ταξίδεψε μαζί της στην Αφρική στο «τελευταίο (?) αυτό ταξίδι», όπως έγραψε και η ίδια χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Χθες βράδυ η Χριστίνα Κοντοβά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία. Στο στιγμιότυπο βλέπουμε τις σκιές της σχεδιάστριας, του Τζώνη Καλημέρη και της μικρής Ada, καθώς περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι απολαμβάνοντας τη στιγμή.

Δείτε τη φωτογραφία:

Φωτογραφία από @ckontova (Instagram)

Το «ταξίδι» της υιοθεσίας

Η Χριστίνα Κοντοβά μπήκε πέρυσι το καλοκαίρι στη λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα στην Ουγκάντα, όπου πρέπει να ζήσει για έναν ολόκληρο χρόνο προκειμένου να γνωρίσει και να περάσει χρόνο με τη μικρή Ada, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της υιοθεσίας. Τον περασμένο Απρίλιο μάλιστα, ήταν που η σχεδιάστρια μοιράστηκε τη σπουδαία της απόφαση με τους followers της στο Instagram.