Χριστίνα Κοντοβά υιοθεσία

Category: Χριστίνα Κοντοβά υιοθεσία
Χριστίνα Κοντοβά υιοθεσία
Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η Χριστίνα Κοντοβά αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά τηλεοπτικά για το «ταξίδι» της υιοθεσίας της κόρης της, Ada, επιλέγοντας τη νονά της μικρής Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι» για να α
Χριστίνα Κοντοβά υιοθεσία
Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Χριστίνα Κοντοβά, την υιοθεσία της μικρής Ada και την εμπειρία του ως μπα
πρώτη μέρα σχολείο
Η χθεσινή επιστροφή στα θρανία μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τη Χριστίνα Κοντοβά, καθώς σηματοδότησε την πρώτη ημέρα στο σχολείο για τη μικρή Ada.
Χριστίνα Κοντοβά υιοθεσία
Στο τελικό στάδιο της διαδικασίας υιοθεσίας της μικρής Ada βρίσκεται η Χριστίνα Κοντοβά, όπως αποκαλύπτουν τα πρόσφατα posts της στο Instagram.
Χριστίνα Κοντοβά υιοθεσία
Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να βρισκόταν στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, όμως η Χριστίνα Κοντοβά εδώ και λίγες ώρες έχει επιστρέψει στην Ουγκάντα, στο πλευρό της μικρής Ada, εκεί όπου ανήκει πλέον η καρδιά της.
Χριστίνα Κοντοβά υιοθεσία
Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τη στιγμή που η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά αποφάσισε να μας πάρει μαζί της στο μαγικό ταξίδι της υιοθεσίας.