Η BabyDerm δεν γίνεται να λείπει από την καθημερινή ρουτίνα φροντίδας και περιποίησης του παιδιού μας

Boom Team
Fri, 24/03/2023 - 16:24

Στην καθημερινή φροντίδα του μωρού ή του παιδιού μας είμαστε απόλυτοι: χρησιμοποιούμε μόνο αξιόπιστα, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα. Η επιστημονικά σχεδιασμένη σειρά BabyDerm της InterMed, με τα μοναδικά συστατικά, τις υπέροχες υφές, τις fun και πρακτικές συσκευασίες, θα κάνει τη βραδινή σας ρουτίνα την πιο απολαυστική στιγμή της ημέρας!

Girl's power! Εκπαιδεύστε από μικρά τα κορίτσια σας στον καθημερινό κι επιμελή καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής τους με το Girl’s Intimate Wash της BabyDerm,που καθαρίζει και ανακουφίζει από ερεθισμούς και φλεγμονές ενώ είναι κατάλληλο μέχρι την ηλικία εμφάνισης της πρώτης περιόδου.

Splish splash! Απαλό, εξαιρετικά φιλικό προς το τριχωτό της κεφαλής, οφθαλμολογικά ελεγμένο και 2 σε 1.Το Shampoo & Body Bath της BabyDerm θα προστεθεί για τα επόμενα –πολλά– χρόνια στα must-haves του μπάνιου σας. (Φήμες λένε πως το χρησιμοποιούν κρυφά και οι γονείς!)

Ο καινοτόμος αφρός καθαρισμού της γεννητικής περιοχής Junior Cran της BabyDerm μπαίνει δυναμικά στη ρουτίνα του μπάνιου αγοριών και κοριτσιών, ενώ, χάρη στη μοναδική του σύνθεση με εκχύλισμα από cranberries, ανακουφίζει και προλαμβάνει ερεθισμούς και φλεγμονές. Κατάλληλος από 0 έως 6 ετών.

Copy... paste! Η πάστα προστασίας Protective Paste της BabyDerm αναπλάθει, ανακουφίζει από τους ερεθισμούς και προστατεύει τη μηρογεννητική περιοχή του μωρού από μικρόβια όσο εκείνο κοιμάται. Στα μεγάλα συν της ανήκει το γεγονός ότι απορροφάται πλήρως,  αφήνοντας το δερματάκι του να αναπνέει.

Sweet d/cream! Η βραδινή ιεροτελεστία ολοκληρώνεται με την πλούσια κρέμα εντατικής ενυδάτωσης, θρέψης και προστασίας Hydrating & Protective Body Cream της BabyDerm. Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί τελείως και προσφέρετε στο μωράκι σας την πιο χαλαρωτική εμπειρία λίγο πριν από τον ύπνο!

 

Site: www.intermed.com.gr

Facebook: @intermed.com.gr

Instagram: @intermed_sa

Φωτογραφίες : Δανάη Ίσαρη

 

 

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να ξεφυλλίσετε και online πατώντας στο εξώφυλλο!