Η Chrissy Teigen και ο John Legend έχασαν το τρίτο τους παιδί και το Instagram θρηνεί μαζί τους

Boom Team
Thu, 01/10/2020 - 11:32

Το δυσκολότερο νέο αναγκάστηκαν να μοιραστούν σήμερα με τους followers τους το πρώην μοντέλο και συγγραφέας του cookbook Cravings, Chrissy Teigen μαζί με τον σύζυγό της και μουσικό John Legend, οι οποίοι εδώ και λίγες ώρες πενθούν το τρίτο τους παιδί. Ύστερα από πολλές προσπάθειες, δυστυχώς ο μικρός Jack, όπως είχαν αποφασίσει να τον ονομάσουν, δεν τα κατάφερε. Η ίδια ανέβασε ένα αποκαρδιωτικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram μαζί με τις σπαρακτικές φωτογραφίες, που αποχαιρετούν το μωρό τους. 

boom chrissy teigen έχασε το παιδί

"Είμαστε σοκαρισμένοι και βρισκόμενοι σε ένα βαθύ πόνο που μόνο έχεις ακούσει από άλλους, εκείνον που δεν είχαμε νιώσει ποτέ άλλοτε. Δεν καταφέραμε να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις αμέτρητες σακούλες μετάγγισης αίματος. Δεν ήταν απλά αρκετό.

Ποτέ δεν αποφασίζουμε τα ονόματα των παιδιών μας μέχρι την τελευταία πιθανή στιγμή αφού γεννηθούν, λίγο πριν φύγουμε από το νοσοκομείο. Αλλά για κάποιον λόγο, αρχίσαμε να αποκαλούμε τον μικρούλη στην κοιλιά μου, Jack. Έτσι για εμάς θα είναι πάντα ο Jack. Ο Jack πάλεψε τόσο πολύ να γίνει μέλος της μικρής μας οικογένειάς και θα είναι για πάντα.

Για τον Jack μας - Λυπάμαι τόσο πολύ που οι ελάχιστες πρώτες στιγμές της ζωής σου συνδέθηκαν με τόσες επιπλοκές, που δεν μπορέσαμε να σου χαρίσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα.

Ευχαριστώ όλους εσάς, που μας στέλνετε τη θετική σας ενέργεια, σκέψεις και προσευχές. Αισθανόμαστε όλη σας την αγάπη και την αληθινή σας εκτίμηση. 

Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη ζωή που έχουμε, για τα υπέροχα μωρά μας, τη Luna και τον Miles, και για όλα τα απίθανα πράγματα που μπορούμε να βιώνουμε. Αλλά κάθε μέρα δεν μπορεί να είναι γεμάτη με ήλιο. Σε αυτές τις σκοτεινές μέρες, θα θρηνήσουμε και θα κλάψουμε πολύ. Αλλά θα αγκαλιάσουμε και θα αγαπήσουμε ακόμα πιο δυνατά ο ένας τον άλλο και θα το ξεπεράσουμε."

boom chrissy teigen έχασε το παιδί

Η Teigen είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Αύγουστο και από τις αρχές του Σεπτεμβρίου έπρεπε να βρίσκεται αυστηρά ξαπλωμένη καθώς είχε πολλή αιμορραγία. Στις δύσκολες αυτές ώρες, στο πλευρό τους έχει βρεθεί σύσσωμο το Instagram, με διάσημους και μη, που δηλώνουν τη συμπαράστασή τους, στέλνοντας την αγάπη τους και μοιράζοντας δικές τους προσωπικές ιστορίες, παρόμοιες με της Teigen.

boom chrissy teigen έχασε το παιδί

Εμείς στέλνουμε θετικές σκέψεις και ευχόμαστε καλό κουράγιο σε όλη την οικογένειά τους.