Η Inglesina αναδείχθηκε «Baby Brand of the Year» & απέσπασε 5 ακόμα σημαντικές διακρίσεις στα Mother & Baby Awards 2020

Boom Team
Fri, 16/10/2020 - 11:59
0 Comments

Τον τίτλο του «Baby Brand of the Year» και πέντε ακόμα εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Inglesina στα πρώτα ελληνικά βραβεία Mother and Baby Awards 2020, γεγονός που την τοποθετεί στους κορυφαίους νικητές της διοργάνωσης. 

 

Συγκριμένα, τo πρωτοποριακό σύστημα μεταφοράς παντός εδάφους Aptica XT Quattro κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Travel Product of the Year, στην υποκατηγορία Best Travel System. Πρόκειται φυσικά για το νέο σύστημα μεταφοράς Quattro της Inglesina, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε και έγινε επιτυχία, καθώς περιλαμβάνει ένα καρότσι για βόλτες χωρίς όρια!

 

Με χρυσό βραβείο επίσης βραβεύτηκε το πλήρως ανακλινόμενο καρότσι Trilogy στην υποκατηγορία Best Stroller, με σύστημα αναδίπλωσης τύπου ομπρέλας που είναι κατάλληλο από τη γέννηση μέχρι τα 20 κιλά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι θεωρείται το αντιπροσωπευτικό προϊόν της εταιρείας καθώς έχουν πουληθεί πάνω από 300.000 σκελετοί παγκοσμίως από τότε που δημιουργήθηκε.

Στην κατηγορία Baby Sleeping Product of the Year, στην υποκατηγορία Best Baby Rocker/Swing το χρυσό βραβείο κατέκτησε η κούνια Wave, που ανήκει στη νέα γενιά των προϊόντων της Inglesina για το σπίτι και δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να παραμείνουν αφοσιωμένοι στο στυλ και την ποιότητα της Inglesina ακόμα και εντός σπιτιού!

Σε συνέχεια η Inglesina έλαβε δύο σημαντικές ασημένιες διακρίσεις, ξεκινώντας στην κατηγορία Baby Feeding Product of the Year κατέκτησε το ασημένιο βραβείο στην υποκατηγορία Best Highchair or Seat με την καρέκλα φαγητού My Time.

Κλείνοντας, στην κατηγορία Baby Travel Product of the year και στην υποκατηγορία Best Car Seat απέσπασε το ασημένιο βραβείο για το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Darwin Infant i-Size. Πρόκειται για ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία και έχει καλή βαθμολογία στις δοκιμές της ADAC. 

Inglesina

Website: www.inglesina.gr

Facebook: @inglesinagr

Instagram: @inglesinagr

YouTube: @InglesinaBaby