Η Μαρία Ηλιάκη θηλάζει δημόσια την κόρη της και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις νέες μαμάδες!

Μαρία Ιωαννάτου
Fri, 29/10/2021 - 14:13

Μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαρία Ηλιάκη, αφού εδώ και πέντε μήνες κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, ενώ έχει επιστρέψει πλέον στην Ελλάδα αλλά και στην τηλεόραση στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου.

Φωτογραφία από @marakiiliaki (Instagram)

Σήμερα το πρωί η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα #tbt στιγμιότυπο από έξοδό της στη Ζυρίχη, στο οποίο φαίνεται να θηλάζει την κόρη της και στη λεζάντα έγραψε: «Πέντε μήνες μαζί και νομίζω πως θα σκάσω από αγάπη».

Δείτε τη φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Το μήνυμα για τον δημόσιο θηλασμό

Η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτέλεσε αφορμή για να ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση από τους followers της αναφορικά με τον δημόσιο θηλασμό και η νέα μαμά δεν δίστασε να σχολιάσει μέσω ενός Instagram story.

«Μου στέλνετε πολλά μηνύματα “μπράβο σου που στηρίζεις τον δημόσιο θηλασμό”. Η αλήθεια είναι πως δεν ανέβασα αυτή τη φωτογραφία για να στηρίξω τον δημόσιο θηλασμό γιατί δεν σκέφτηκα ποτέ ότι είναι κάτι που χρειάζεται στήριξη. Θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ φυσιολογικό οπότε μου βγήκε πολύ αυθόρμητα.

Τις πρώτες φορές έβαζα ένα πανάκι και καλά για να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια το μωρό αλλά δεν το πολυήθελε οπότε σταμάτησα να το βάζω. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να ντρέπονται ή άνθρωποι που μπορεί να πουν “α, γιατί θηλάζει αυτή δημόσια”. Πολύ φυσιολογικό το θεώρησα γι’ αυτό και δεν σκέφτηκα ποτέ αν θα το κάνω ή όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά.