Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας!

Μαρία Ιωαννάτου
Sat, 22/01/2022 - 11:43

Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra καλωσόρισαν το πρώτο τους μωρό, ένα κοριτσάκι, μέσω παρένθετης μητέρας και το ανακοίνωσαν στο Instagram. Πηγές αναφέρουν ότι το μωρό γεννήθηκε το Σάββατο 15 Ιανουαρίου σε νοσοκομείο της Νότιας Καλιφόρνια.

Φωτογραφία από @nickjonas (Instagram)

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι καλωσορίσαμε ένα μωρό μέσω παρένθετης μητέρας. Ζητάμε με σεβασμό ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης στιγμής καθώς επικεντρωνόμαστε στην οικογένειά μας», ανακοίνωσε το ζευγάρι μέσα από τα προσωπικά του προφίλ στο Instagram την Παρασκευή.

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Η 39χρονη ηθοποιός και ο 29χρονος μουσικός του συγκροτήματος Jonas Brothers παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2018 στο παλάτι Umaid Bhawan στο Jodhpur της Ινδίας, σε μια φαντασμαγορική τελετή σε 225 καλεσμένους.

Φωτογραφία από @nickjonas (Instagram)

Όταν ρωτήθηκε για τη δημιουργία οικογένειας αμέσως μετά τον γάμο τους, η Priyanka είχε δηλώσει στο περιοδικό PEOPLE: «Θέλουμε σίγουρα παιδιά και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα συμβεί. Ζω τη στιγμή, το μέγιστο διάστημα για το οποίο κάνω σχέδια είναι δύο μήνες. Αλλά σε 10 χρόνια, θέλω οπωσδήποτε να κάνω παιδιά. Λοιπόν, ελπίζω, νωρίτερα από αυτό. Λατρεύω τα παιδιά και θέλω πολύ να γίνω μητέρα».