Η Sia αποφάσισε να γίνει μαμά όταν είδε τον γιο της στην τηλεόραση

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Tue, 13/10/2020 - 16:53

Μπορεί για πολλές γυναίκες το αίσθημα της μητρότητας να γεννιέται όταν συναντούν το άλλο τους μισό. Για την τραγουδοποιό Sia όμως, η απόφαση να γίνει μαμά προέκυψε ενώ παρακολουθούσε ένα ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο γιος της. 

boom sia μαμά

Φιλοξενούμενη στο εξώφυλλο της Vogue Australia για τον μήνα Οκτώβριο, η γνωστή τραγουδίστρια και στιχουργός παραχώρησε μια συγκινητική συνέντευξη, μιλώντας μεταξύ άλλων για τον νέο της ρόλο ως μαμά, δηλώνοντας πως είναι ό,τι καλύτερο έχει κάνει μέχρι τώρα. 

Τον περασμένο χρόνο, η Sia υιοθέτησε δύο 18χρονα αγόρια εντελώς ξαφνικά. Όπως εξήγησε, η εμμονή της με τη reality τηλεόραση και τα ντοκιμαντέρ την οδήγησαν να παρακολουθήσει την ιστορία ενός εφήβου, ο οποίος δεν είχε κανέναν στον κόσμο. "Σκέφτηκα τι; Δεν έχει κανέναν, Θεέ μου. Θα τον βρω και θα γίνω εγώ η μαμά του." Και έτσι έγινε. Η Sia εντόπισε τον μικρό, τον οποίο υιοθέτησε μαζί με τον φίλο του. Τον Ιούλιο του 2020 μάλιστα σε ραδιοφωνική συνέντευξη της αποκάλυψε πως είναι ήδη γιαγιά αφού ο μικρότερος γιος της καλωσόρισε 2 παιδιά. 

boom sia μαμά

Φυσικά το ταξίδι της στη μητρότητα, όπως ανέφερε στο cover story, δεν τελειώνει εδώ, αφού η αγάπη που ξεχειλίζει από μέσα της είναι αρκετή για να βοηθήσει και άλλα παιδιά. "Είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα, όμως έχω τόση αγάπη που θα έβλεπα τον εαυτό μου να το ξανακάνει, αλλά όχι στο εγγύς μέλλον. Το επόμενο πράγμα που σκοπεύω να κάνω είναι να γίνω ανάδοχος γονιός μωρών. Μπορεί η βιολογική μαμά τους να είναι τοξικομανής, συνεπώς θα μπορούσα να βοηθήσω μέχρι εκείνη να γίνει καλά ή να βρεθεί ένα σπίτι να τα υιοθετήσει. Αν μπορώ να το κάνω, τότε θα νιώθω ότι είμαι σούπερ-ήρωας." Και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της.