Η Τζέλια Σεφεριάδη-Αρβανιτίδη μας ξεναγεί στο εκπληκτικό Volta Fun Town, στο Avenue Mall!

Μυρτώ Κάζη
Tue, 30/07/2019 - 16:59
0 Comments

Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε πόλεις μαγικές, να τρέξετε σε ατέλειωτες διαδρομές με εμπόδια, τσουλήθρες και αμέτρητα μπαλάκια, να κάνετε άλματα στο τραμπολίνο, φιγούρες και σλάλομ σε πίστες roller skating, να παίξετε τελευταίας τεχνολογίας virtual reality games; Με μια φράση, είστε έτοιμοι για την πιο διασκεδαστική βόλτα της ζωής σας;! Με ενθουσιασμό μικρού παιδιού, η Τζέλια Σεφεριάδη-Αρβανιτίδη, ιδιοκτήτρια της γνωστής αλυσίδας παιδότοπων, μας ξεναγεί στο εκπληκτικό Volta Fun Town, στο Avenue Mall, σε μια βόλτα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Τζέλια Σεφεριάδη-Αρβανιτίδη

Volta Fun Town: Πώς ξεκίνησαν όλα;

Όλα ξεκίνησαν από την ανάγκη να προσφέρω στα τρία μου παιδιά μια «βόλτα» ξεχωριστή, που θα ικανοποιούσε απόλυτα την επιθυμία τους για διασκέδαση και που σίγουρα θα ήθελαν να επαναλάβουν. Κάπως έτσι, το 2006, ξεκινήσαμε δειλά δειλά και οικογενειακά με έναν μικρό συνοικιακό παιδότοπο στα δυτικά προάστια της Αττικής, ο οποίος διέθετε μόνο κάποια μικρά φουσκωτά και κερματοφόρα παιχνίδια. Μέσα από αυτόν τον χώρο και την καθημερινή και προσωπική ενασχόλησή μας με τα παιδιά, αρχίσαμε με τον σύζυγό μου και την οικογένεια του αδερφού του, που είμαστε μαζί σε όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες, να κάνουμε όνειρα για κάτι μεγαλύτερο, κάτι ξεχωριστό, κάτι που μέχρι εκείνη την περίοδο δεν είχαμε αντικρίσει στην Ελλάδα. Ίσως ήταν μια παράτολμη κίνηση, μιας και δε γνωρίζαμε αν το ελληνικό κοινό θα το «αγκάλιαζε», όμως ο ενθουσιασμός και η ανάγκη να δημιουργήσουμε ένα πάρκο ευρωπαϊκών προδιαγραφών υπερίσχυσαν. Πήραμε λοιπόν την απόφαση όλοι μαζί να αναλάβουμε τους παιδότοπους Volta Fun Park, οι οποίοι διέθεταν τρεις χώρους στην Αττική. Ύστερα από ατελείωτες ώρες συζητήσεων, πολλή δουλειά και ταξίδια στο εξωτερικό για αναζήτηση νέων, καινοτόμων δραστηριοτήτων, πραγματοποιήσαμε το επαναλανσάρισμα των «Volta» και συστηθήκαμε εκ νέου στο κοινό ως Volta Fun Town.

volta fun town avenue

Γιατί τα Volta Fun Town μαγνητίζουν τόσο τα παιδιά αλλά και τους γονείς;

Χαίρομαι τόσο πολύ που τα «Volta» έχουν την αποδοχή των παιδιών αλλά και των γονιών. Αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο. Θεωρώ ότι οι εντυπωσιακές παιχνιδοκατασκευές, όπως το κάστρο του «Volta» στο Avenue Mall ή η τριώροφη παιχνιδοκατασκευή ζούγκλα του πάρκου μας στα Σπάτα, αλλά και η μεγάλη ποικιλία των δραστηριοτήτων, όπως το αγαπημένο τραμπολίνο, τα θεματικά φουσκωτά, τα baby kart, τα baby boats, οι πίστες roller skating, τα VR games και οι τοίχοι αναρρίχησης είναι αυτά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των παιδιών. Επίσης, κάθε φορά που σχεδιάζουμε ένα πάρκο, έχουμε πάντα κατά νου την ευχάριστη παραμονή των γονιών. Είναι σημαντικό να μπορούν οι γονείς να χαλαρώσουν σε ένα όμορφο περιβάλλον και να απολαύσουν το σνακ, τον καφέ ή το γλυκό τους την ώρα που τα παιδιά απασχολούνται στις δραστηριότητες. Γι’ αυτό και τα menu των «Volta» περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, που σίγουρα δε θυμίζουν έναν παραδοσιακό παιδότοπο.

Τι σημαίνει για ένα παιδί η επίσκεψη στον παιδότοπο; Πόσο πολύ αναπτύσσονται οι κινητικές του δεξιότητες μέσα από το παιχνίδι;

Τα πάρκα μας απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 3-12 ετών, όπου το παιχνίδι αποτελεί την πιο βασική δραστηριότητα στη ζωή τους. Μέσα από το παιχνίδι λοιπόν τα παιδιά μπορούν να κινηθούν ελεύθερα, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, να εξερευνήσουν το περιβάλλον, να μάθουν τον ίδιο τους τον εαυτό και να περιηγηθούν σε έναν κόσμο φανταστικό. Η ποιοτική ψυχαγωγία των παιδιών είναι το κύριο μέλημά μας. Να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον στο οποίο τα παιδιά θα σκέφτονται, θα επικοινωνούν, θα γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους, και πάνω απ’ όλα θα περάσουν καλά!

 

Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο παιχνίδι;

Οτιδήποτε διαθέτει τιμόνι... Τα baby kart και τα baby boats είναι τα αγαπημένα μου και, πίστεψέ με, όταν ξεκλέβω λίγο χρόνο, παίζω ακόμα!

Σκέφτεστε τα Volta Fun Town. Ποια εικόνα έρχεται πρώτη στο μυαλό σας;

Οι χαρούμενες παιδικές φατσούλες που είχαν πλημμυρίσει το Volta Fun Town στο Avenue Mall, στο Μαρούσι, το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την ανακαίνιση και την τοποθέτηση του κάστρου στον εξωτερικό χώρο. Ήταν το πρώτο εγχείρημά μας για μια μεγάλη παιχνιδοκατασκευή εξωτερικού χώρου. Ήμασταν όλοι εκεί οικογενειακώς και είχαμε μεγάλη αγωνία να δούμε τις αντιδράσεις των παιδιών, τα οποία είναι και οι πιο αυστηροί κριτές, αλλά και των γονιών. Το τέλος της ημέρας μάς βρήκε όλους πολύ χαρούμενους.

avenue volta fun town

 

Πείτε μας κάποια πράγματα που δε γνωρίζουμε, αλλά ενδιαφέρουν τους γονείς. Για παράδειγμα, αισθανόμαστε την απόλυτη καθαριότητα, αλλά σίγουρα θέλουμε να μάθουμε κι άλλες λεπτομέρειες!

Σίγουρα οι απαιτήσεις των σύγχρονων γονιών είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές των δικών μας γονιών. Όλοι πλέον απολαμβάνουμε τις πιο οργανωμένες βόλτες, όπου τα παιδιά μας θα μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν σε έναν ασφαλή και καθαρό χώρο, με εξειδικευμένο προσωπικό που θα ενδιαφερθεί πραγματικά για εκείνα. Οι κανόνες υγιεινής, η ποιότητα των δραστηριοτήτων και η ασφάλεια των παιδιών ήταν τα τρία βασικά ζητήματα για εμάς από την αρχή της πορείας μας. Όλες οι δραστηριότητες που τοποθετούνται στα πάρκα των Volta Fun Town διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, πληρούν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας από τις κατασκευάστριες εταιρείες και φυσικά ελέγχονται σε ετήσια βάση από τα αρμόδια ελληνικά όργανα. Επίσης, όλες οι παιχνιδοκατασκευές και τα φουσκωτά των πάρκων μας καθαρίζονται και απολυμαίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αφού η συνεργασία μας με την πιστοποιημένη εταιρεία «Καθαροί Παιδότοποι» είναι μόνιμη. Άλλωστε και τα παιδιά της δικής μας οικογένειας, έξι στο σύνολο και διαφορετικών ηλικιών, μεγάλωσαν μέσα σε αυτές τις παιχνιδοκατασκευές, άρα η ασφάλεια και η καθαριότητα ήταν και είναι για εμάς δεδομένες.

 

 

Θέλω τα παιδιά να φεύγουν από τα Volta Fun Town χαμογελαστά και κουρασμένα! Να έχουν εκτονώσει την ενέργειά τους και σίγουρα να μην έχουν βαρεθεί ούτε στιγμή. Επιτυχία είναι για εμάς όταν ακούμε τα λόγια: Μαμά, πότε θα ξαναέρθουμε στα “Volta”;

 

Σήμερα τα Volta Fun Town μετρούν στο ενεργητικό τους 8 διαφορετικά θεματικά πάρκα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, σε μεγάλα εμπορικά κέντρα της Αθήνας αλλά και της περιφέρειας. Βρείτε ποιο βρίσκεται κοντά σας, και ετοιμαστείτε για τις πιο διασκεδαστικές βόλτες...!

Τηλέφωνο: 2104839400

Website: www.voltafuntown.gr

Facebook: Volta Fun Town

Instagram: @voltafuntown

 

Photo Τζέλιας Σεφεριάδη-Αρβανιτίδη: Δανάη Ίσαρη

Hair & Make-up: Σαββίνα Σκεπετάρη

Location: Volta Fun Town, Avenue Mall