@mari_de_la_vega: 10 IG Posts μιας mommy to follow

Boom Team
Sun, 03/01/2021 - 14:31

Girl-boss δύο επιτυχημένων fashion brands, traveller, cat lover και περήφανη μαμά της Σιέννα. Κάνει #normalize στο #mombody αναρτώντας φωτογραφίες μετά τη γέννα και κατά τον θηλασμό, μας επιτρέπει να τη δούμε κουρασμένη, χαρούμενη, συγκινημένη, ερωτευμένη και μας μυεί στον άλλοτε μαγικό κι άλλοτε δύσκολο κόσμο της μητρότητας, ενώ δεν χάνει στιγμή το sexiness και το στιλ της. Ξεχωρίσαμε 10 posts από το account μιας δραστήριας και πολυδιάστατης μαμάς του 2020!

boom-maridelavega

Εκτός από τις φωτογραφίες, τα caption της Mari De La Vega ξεχωρίζουν πάντα για το χιούμορ και το μεστό νοήματος περιεχόμενο. Σε ένα από αυτά μίλησε για τον θηλασμό όπως τον βίωσε η ίδια:

boom-maridelavega

«Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμένα μετά τη γέννα είναι ο θηλασμός. Ως νέα μαμά, αγνοούσα πλήρως το πόσο δύσκολος και επίπονος μπορεί να είναι. Θυμάμαι –σχεδόν με τρόμο- τις πρώτες ημέρες που πήρα στο σπίτι τη 2,5 κιλών κόρη μου και προσπάθησα να την ταΐσω. Ένιωθα τόσο μπερδεμένη και αβοήθητη. Ο θηλασμός ήταν γεμάτος αναπάντητα ερωτήματα: Έχω αρκετό γάλα; Είναι το γάλα μου αρκετά καλό; Την κρατάω σωστά; Γιατί δεν παίρνει βάρος; Πώς ξέρω ότι πίνει αρκετό γάλα; Γιατί όλοι αμφισβητούν την προσπάθειά μου και με πιέζουν να δώσω ξένο γάλα; Πότε όλο αυτό θα γίνει ευκολότερο; Γιατί έπαθα μαστίτιδα;

Αρχικά ο αποκλειστικός θηλασμός για μένα έμοιαζε τόσο δύσκολος και επίπονος, περισσότερο κι από τον ίδιο τον τοκετό. Χρειάστηκε πολλή υπομονή, αφοσίωση στην προσπάθειά μου, υποστήριξη από το σύντροφο μου... Δυσφορία, ματωμένες θηλές, πόνος, έλλειψη ύπνου, μαραθώνιοι θηλασμοί στη μέση της νύχτας, σωστή διατροφή, εμπιστοσύνη στο σώμα μου και τελικά και η βοήθεια μιας εξειδικευμένης συμβούλου θηλασμού, ώσπου κάποια στιγμή και χωρίς να το καταλάβω, τα είχα καταφέρει.

boom-maridelavega

Στο τέλος, όλα όσα μου έλεγαν άλλες μαμάδες που θήλαζαν, όταν τις ρωτούσα απεγνωσμένα για τη δική τους εμπειρία, αποδείχθηκαν αληθή: κάποια στιγμή γίνεται όντως ευκολότερο κι έπειτα... εξελίσσεται στην πιο όμορφη και πολύτιμη εμπειρία. Σε ευχαριστώ, σώμα μου. Είμαι τόσο περήφανη για εσένα».

Κάντε scroll down για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες...

boom-maridelavega

boom-maridelavega

boom-maridelavega

boom-maridelavega

boom-maridelavega

boom-maridelavega

Follow her on Instagram: @mari_dela_vega

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο εορταστικό τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας επάνω στο εξώφυλλο!boom-mari-de-la-vega