Νίκη Λυμπεράκη: «Στα 33 μου έμαθα ότι πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί. Είχα σταματήσει να το περιμένω»

Μαρία Ιωαννάτου
Fri, 08/10/2021 - 18:12
0 Comments

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Νίκη Λυμπεράκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόκτηση του πρώτου της παιδιού πριν από 14 μήνες αλλά και στο γεγονός πως οι γιατροί είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.

Φωτογραφία από @nikilymperaki (Instagram)

«Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου, οπότε είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην το περιμένω. Μου μίλησαν για πολύ μικρό χρονικό περιθώριο, επομένως σταμάτησα να σκέφτομαι ένα παιδί, δεν ήταν στα σχέδια μου. Είχα προετοιμάσει και τον σύντροφο μου, ο οποίος είχε ήδη ένα υπέροχο παιδάκι 10 ετών, άρα είχε βιώσει την πατρότητα. Καθόλου δεν με τρόμαξε το γεγονός ότι ο σύντροφός μου είχε ήδη παιδί, ίσα-ίσα είδα έναν υπέροχο μπαμπά και πρόκειται για ένα τέλειο παιδάκι», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Φωτογραφία από @nikilymperaki (Instagram)

«Δεν ήθελα να ζήσω τη ματαίωση»

«Όταν ήρθε το παιδί δεν με βρήκε σε διαδικασία προσπάθειας για να το αποκτήσω, ήταν μια τρομερή έκπληξη, ένα θαύμα. Είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην περιμένει παιδί, γιατί δεν ήθελα να ζήσω τη ματαίωση, ενώ θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν αγώνα για ένα παιδί», πρόσθεσε.

Μάλιστα, η ευτυχισμένη μαμά αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής ότι αύριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί η βάπτιση του γιου της αλλά και το όνομα που θα πάρει ο μικρός.

«Αύριο, Σάββατο, βαπτίζουμε τον γιο μας και το όνομα που θα πάρει είναι Παναγιώτης - Μάξιμος. Παναγιώτης ήταν το όνομα του μπαμπά μου, που τον έχασα πριν από τρία χρόνια. Έλεγα στον μπαμπά μου ότι δεν μου άρεσε το όνομά του και δεν θα το έδινα στο παιδί μου, αλλά δεν είχα υπολογίσει πώς λειτουργεί η αίσθηση της απώλειας», κατέληξε.