Ουκρανία: Το viral video ενός κοριτσιού που τραγουδά το «Let It Go» μέσα από το καταφύγιο μας έκανε να δακρύσουμε

Μαρία Ιωαννάτου
Tue, 08/03/2022 - 12:25

Ένα μικρό κορίτσι από την Ουκρανία έγινε viral τραγουδώντας το "Let It Go", το επιτυχημένο soundtrack από την ταινία Frozen της Disney, μέσα από το καταφύγιο όπου βρίσκεται μαζί με την οικογένειά της εν μέσω της ρωσικής εισβολής. 

Μια γυναίκα από το καταφύγιο, η Marta Smekhova, μοιράστηκε το συγκινητικό βίντεο στον λογαριασμό της στο Facebook, λέγοντας ότι η αγγελική φωνή της μικρής Amelia έκανε ακόμη και τους άνδρες να μη μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Καθώς ολόκληρος ο κόσμος παρακολουθεί τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίσσονται στην Ουκρανία, το viral video έφτασε ακόμη και στην Idina Menzel, την Αμερικανίδα ηθοποιό που δανείζει τη φωνή της στην κινηματογραφική Elsa, η οποία το δημοσίευσε στο Twitter με τη λεζάντα: «Σε βλέπουμε, πραγματικά, σε βλέπουμε». 

Δείτε το βίντεο:

Αν και τίποτα στον κόσμο δεν θα μπορούσε να διώξει τον τρόμο που νιώθουν όλοι οι Ουκρανοί αυτή τη στιγμή, αυτό το όμορφο βίντεο είναι μια υπενθύμιση ότι η μουσική έχει τη δύναμη να ηρεμεί, να θεραπεύει, να αποσπά την προσοχή και να φέρνει κοντά τους ανθρώπους.

Πηγή: mother.ly