Το πιο τέλειο δώρο γενεθλίων! Ο "Μαγικός Αριθμός"- το καινούριο προσωποποιημένο βιβλίο από το Παραμύθι με Όνομα!

Μυρτώ Κάζη
Fri, 29/11/2019 - 13:00
0 Comments

Πήραμε στα χέρια μας το νέο δημιούργημα των κοριτσιών που δημιούργησαν το θρυλικό πλέον "Παραμύθι με 'Ονομα" που ακούει στο όνομα "Μαγικός Αριθμός"! Αλήθεια σας το λέμε, είναι ίσως το πιο όμορφο δώρο γενεθλίων που μπορείτε να προσφέρετε στο παιδάκι σας ή στους φίλους του που έχουν γενέθλια! 

 

Ο Μαγικός Αριθμός είναι:

Ένα μοναδικό προσωποποιημένο βιβλίο, το οποίο αλλάζει ανάλογα με τον αριθμό της ηλικίας του κάθε παιδιού, το όνομά του και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του. Στον Μαγικό Αριθμό ο αριθμός της ηλικίας του γίνεται η αφορμή για να μάθει περίεργα και διασκεδαστικά πράγματα σχετικά μ’αυτόν τον αριθμό και ένα φανταστικό ταξίδι γύρω από τον κόσμο ξεκινά!

Η πλοκή του:

Τι θα γίνει όταν ο Δάκης αριθμάκης , ο πασίγνωστος αρκούδος που αγαπάει τους αριθμούς, συναντήσει το αγαπημένο σου παιδάκι ; Τι θα του μάθει για τον αριθμό της ηλικίας του; Μήπως θα του μάθει πόσο ψηλά πηδάει η αντιλόπη Ιμπάλα στην Αφρική ; Μήπως θα του αποκαλύψει πόσο μακριά είναι ο πλανήτης Αφροδίτη ; Μήπως θα του δείξει πόσα δόντια έχει ο μεγαλύτερος λευκός καρχαρίας στη γη ; Όλα θα εξαρτηθούν από τον μαγικό αριθμό της ηλικίας του ! Ένα μοναδικό προσωποποιημένο βιβλίο, που αλλάζει ανάλογα με το φύλο του παιδιού, το όνομά του , τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του και στο οποίο ο αριθμός της ηλικίας του γίνεται η αφορμή για να μάθει περίεργα και διασκεδαστικά πράγματα σχετικά μ’ αυτόν τον αριθμό ! Και επειδή το μυστήριο δεν τελειώνει εδώ όταν το αγαπημένο σου παιδί την τελευταία σελίδα του βιβλίου θα γυρίσει μια έκπληξη θα αντικρύσει , ειδικά φτιαγμένη για να του θυμίζει πόσο μοναδικό είναι!

 

Όλα όσα χρειάζομαι για να φτιάξω τον Μαγικό Αριθμό:

1. Ονοματεπώνυμο παιδιού

2. Χρώμα μαλλιών παιδιού

3. Χρώμα ματιών παιδιού

4. Τον αριθμό της ηλικίας του

5. Το δικό σας όνομα 

6. Tην αφιέρωση που θέλετε να γραφτεί!

 

Απευθύνεται στις ηλικίες:

Από 1-7. Έτσι φτιάχνουμε ένα διαφορετικό προσωποποιημένο βιβλίο για κάθε χρονολογική ηλικία !

Είναι τέλειο δώρο για:

Γενέθλια αλλά και σε κάθε περίπτωση για να κάνεις το αγαπημένο σου παιδάκι πρωταγωνιστή και να του δείξεις πόσο το αγαπάς!

 

BOOM Magic Info:

Το εξώφυλλο του κάθε παραμυθιού αλλάζει μαγικά σε ένα από τα χρώματα του ουράνιου τόξου ανάλογα με την ηλικία του κάθε παιδιού!

Το κάθε παραμύθι φτιάχνεται και τυπώνεται μόνο για το αγαπημένο σας παιδί και έχει 32 σελίδες!

Τυπώνουμε την προσωπική σας αφιέρωση στο τέλος κάθε παραμυθιού.

Φτιάχνεται από οικολογικό χαρτί και βιολογικά χρώματα.

Μια έκπληξη φτιαγμένη για το αγαπημένο σας παιδάκι το περιμένει στο τέλος του βιβλίου του!

Έρχεται σε δωρεάν φανταστική συσκευασία δώρου!

Μαγικός Αριθμός How To:

Μπείτε στο www.paramithimeonoma.gr και παραγγείλτε το δικό σας τόσο ξεχωριστό και τόσο φανταστικό προσωποποιημένο βιβλίο!

Μα δεν είναι φανταστικό δώρο γενεθλίων;;;