Δημήτρης Μακαλιάς - Αντιγόνη Ψυχράμη: "Είμαστε έτοιμοι για 2ο παιδί"- Όλα όσα αποκαλύπτουν στην εκπομπή FAMILIAR στο OPEN.

Sun, 26/09/2021 - 16:11

Στο πλατό της εκπομπής FAMILIAR του OPEN έρχονται αυτή την Κυριακή το αγαπημένο ζευγάρι Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη που αποκαλύτπουν αν είναι έτοιμοι για δεύτερο παιδί! Στις ερωτήσεις των παρουσιαστών, Ετεοκλή Παύλου και Μυρτώς Κάζη, το ευτυχισμένο ζευγάρι απαντά με κάθε ειλικρίνεια για το αν νιώθουν έτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους! 

Πώς όμως διατηρούν τη φλόγα στη σχέση τους ζωντανή; Τι κάνουν για να μη σβήσει ο έρωτάς τους και ποια είναι η μεγαλύτερη διαφωνία τους στην ανατροφή του παιδιού τους. Στο FAMILIAR της Κυριακής, θα μάθετε ποιος από τους δύο είναι ο πιο "cool" γονιός από τους δύο και ποιος ο πιο αυστηρός και μάλλον θα πέσετε έξω αν πρέπει να μαντέψετε!

Στην ίδια εκπομπή, θα μάθουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας γνωστή και ως ΔΕΠΥ, μια διαταραχή που απασχολεί χιλιάδες γονείς, θα συζητήσουμε για τα οφέλη της συνύπαρξης των κατοικιδίων με τα παιδιά μας και θα ετοιμάσουμε σπιτική γκρανόλα που θα λατρέψει όλη η οικογένεια!

FAMILIAR,

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 17:55

Με τη Μυρτώ Κάζη και τον Ετεοκλή Παύλου