Η Κλέλια και Άννη Πανταζή αποκαλύπτουν στο Familiar τα σχέδιά τους και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού

Boom Team
Tue, 21/09/2021 - 12:13

Οι εγκυμονούσες αδερφές έκαναν… ποδαρικό στην εκπομπή Familiar του Open και μίλησαν με την Μυρτώ Κάζη και τον Ετεοκλή Παύλου για την οικογένεια, την πρώτη ημέρα των παιδιών στο σχολείο, τον ρόλο του συντρόφου κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης, καθώς για το αν θα επιθυμούσαν να αποκτήσουν και τρίτο παιδάκι.

«Η ζωή μας συμβαδίζει σε πολλά πράγματα», δήλωσε η Άννη Πανταζή με την αδελφή της να συμπληρώνει πως «αν μία φορά τα προηγούμενά μας παιδάκια ήταν “ξαδερφάκια σαν αδερφάκια”, αυτά θα είναι “διδυμάκια σαν αδερφάκια», καθώς τα δύο μωράκια θα έχουν μόλις δύο μήνες διαφορά.

Οι αδερφές Πανταζή παραδέχτηκαν πως τα παιδιά έχουν λατρεία στους παππούδες τους, που, όμως, τηρούν το πρόγραμμα των παιδιών χωρίς… παρασπονδίες. Σε ερώτηση της Μυρτώς Κάζη για την πρώτη ημέρα στον παιδικό σταθμό η Άννη αποκάλυψε πως είχε άγχος για το πώς θα το διαχειριζόταν το ίδιο το παιδί, ενώ η Κλέλια δήλωσε πως της έκανε εντύπωση πόσο εύκολα τους αποχωρίστηκε τελικά ο γιος της, Μιχαήλ-Άγγελος.

«Αφήνω παραθυράκι ανοιχτό» ήταν η απάντηση της Κλέλιας σε ερώτηση για τα μελλοντικά της πλάνα και τον ερχομό ενός τρίτου παιδιού. «Θα ήθελα να κάνω μια κόρη. Θέλουμε να δούμε πώς θα κυλήσει με δύο παιδιά στο σπίτι. Αν μας ευλογήσει ο Θεός, πάμε και για τρίτο, γιατί όχι;».

Οι αδερφές Πανταζή αποκάλυψαν τέλος το μυστικό για να απολαύσει μια γυναίκα της εγκυμοσύνης της, δίνοντας τα credits στους μπαμπάδες και το σημαντικό ρόλο τους κατά της διάρκεια αυτής της περιόδου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη εδώ: