Η νέα Monopoly με πρωταγωνιστές τους κακούς ήρωες της Disney. Για να κερδίσεις πρέπει να γίνεις πολύ μοχθηρός!

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Fri, 25/09/2020 - 16:52

Όποιος έχει παίξει Monopoly γνωρίζει πολύ καλά πως για να βγει κανείς νικητής πρέπει να είναι αρκετά αδίστακτος ώστε να αποκτήσει την πλειοψηφία των ιδιοκτησιών και να οδηγήσει σε χρεωκοπία τους αντιπάλους του. Στη νέα έκδοση πάλι, ο νικητής πρέπει να γίνει ιδιαίτερα ύπουλος...

boom monopoly disney villains

Η Hasbro μόλις κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση της Monopoly "Disney Villains" που περιλαμβάνει τους κακούς χαρακτήρες της Disney, όπως μαρτυρά το όνομά της, και εμείς θέλουμε πάση θυσία να την αποκτήσουμε. Στη νέα αυτή βερσιόν, αντί οι παίκτες να πραγματοποιούν αγοροπωλησίες ιδιοκτησιών, πρέπει να αποκτήσουν τα συμβόλαια των υπόλοιπων παικτών ώστε να δημιουργήσουν την καλύτερη "συμμορία" με κακούς της Disney.

boom monopoly disney villains

Μπορείς να υποδυθείς την Cruella de Vil από τα 101 σκυλιά της Δαλματίας, τον Captain Hook από τον Peter Pan, τον Scar από το Lion King, την Κακιά Βασίλισσα από τη Χιονάτη, τη Maleficent από την Ωραία Κοιμωμένη και τον Jafar από τον Aladdin. Κάθε χαρακτήρας έχει μια ξεχωριστή δύναμη, η οποία ενεργοποιείται αφού περάσεις από την αφετηρία. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να κάνεις μηχανορραφίες, στήνοντας παγίδες στους αντιπάλους, κλέβοντάς τους τα λεφτά και φτάνοντας στη νίκη χωρίς να έχεις χάσει τα χρήματά σου, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι είσαι ο πιο μοχθηρός από όλους!

Άραγε έχεις τις ικανότητες να αναδειχθείς νικητής; Μπορείτε να βρείτε τη νέα έκδοση στο Amazon, πατώντας εδώ.

 

Πηγή: My Modern Met