Ο David Beckham και άλλοι celebrities φωτογραφίζουν τα παιδιά τους την πρώτη ημέρα στο σχολείο

Μαρία Ιωαννάτου
Fri, 10/09/2021 - 13:14

Το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και η νέα σχολική χρονιά πλησιάζει και επίσημα! Μπορεί στην Ελλάδα τα σχολεία να ανοίγουν τη Δευτέρα 13/9, όμως στο εξωτερικό οι διάσημοι γονείς έχουν ήδη αφήσει τις διακοπές πίσω τους και έχουν μπει οικογενειακώς σε σχολικό mood. Από τη Jessica Simpson και τη Hilary Duff μέχρι την Chrissy Teigen και τον χαζομπαμπά David Beckham, δείτε τις πιο αξιολάτρευτες φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι διάσημοι γονείς από την πρώτη ημέρα των παιδιών τους στο σχολείο.

Φωτογραφία από @davidbeckham (Instagram)

1. David & Victoria Beckham

Ένα αστείο βίντεο με τον David Beckham να αγκαλιάζει την κόρη του Harper και να την εκλιπαρεί: «Σε παρακαλώ, μην πας σχολείο. Μείνε με τον μπαμπά», δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Victoria Beckham. Λίγο αργότερα ο χαζομπαμπάς David ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του, που τρώει πρωινό μαζί με την κόρη του πριν φύγει για το σχολείο. «Επιστροφή στο σχολείο. Λίγος ενθουσιασμός, λίγο άγχος, αλλά τα καλά νέα είναι πως είναι χαρούμενη. Πήγαινε να διασκεδάσεις όμορφη κυρία μου», έγραψε στην ανάρτησή του.

 

2. Chrissy Teigen & John Legend

Η Chrissy Teigen και ο John Legend φορώντας τις μάσκες τους συνόδευσαν τη Luna και τον Miles στην πρώτη ημέρα στο σχολείο. Η συγκινημένη μαμά δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία η οικογένεια απολαμβάνει μια ομαδική αγκαλιά, γράφοντας απλώς στη λεζάντα: «Δάκρυα».

Φωτογραφία από @chrissyteigen (Instagram)

 

3. Sarah Jessica Parker

Η πρωταγωνίστρια του "Sex and the City" φωτογράφισε τα τρία παιδιά της, James, Tabitha και Marion στη διαδρομή για την πρώτη ημέρα στο σχολείο. «Σε διάστημα 7 ημερών. Ο ένας περνάει το κατώφλι του κολεγίου. Οι άλλες δύο προχωρούν στην 7η τάξη. Το σπίτι είναι διαφορετικό. Όλοι είμαστε διαφορετικοί», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Φωτογραφία από @sarahjessicaparker (Instagram)

 

4. Catherine Zeta - Jones

Η Catherine Zeta-Jones δεν μπορεί να πιστέψει πόσο γρήγορα μεγάλωσαν τα παιδιά της και ούτε εμείς, βλέποντας τη φωτογραφία του γιου της Dylan και της κόρης της Carys πριν ξεκινήσουν τις περιπέτειές τους στο κολέγιο.

Φωτογραφία από @catherinezetajones (Instagram)

 

5. Jessica Alba

Η Jessica Alba νιώθει συγκινημένη εις τριπλούν, βλέποντας τα τρία παιδιά της να ξεκινούν το σχολικό τους ταξίδι για τη νέα χρονιά. Οι κόρες της Honor και Haven προχωρούν στην 8η και 5η τάξη αντίστοιχα, ενώ ο γιος της, Hayes, ξεκινά για την πρώτη του ημέρα στο νηπιαγωγείο με αυτό το λαμπερό χαμόγελο! 

Φωτογραφία από @jessicaalba (Instagram)

 

6. Hilary Duff

Ο γιος της Hilary Duff, Luca, ξεκινά τη δική του περιπέτεια στην 4η τάξη και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο γρήγορα μεγάλωσε! Ούτε η μαμά του μπορεί, όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία της: «Σε λίγο καιρό θα είναι ψηλότερος από εμένα».

Φωτογραφία από @hilaryduff (Instagram)

 

7. Jessica Simpson

«Ύστερα από ενάμιση χρόνο αυτά τα ευτυχισμένα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο!», έγραψε η Jessica Simpson για τα τρία παιδιά της, Ava, Maxwell και Birdie.

Φωτογραφία από @jessicasimpson (Instagram)

 

Με πληροφορίες από hellomagazine.com