Σίσσυ Χρηστίδου, Νίνο και ακόμη 9 celebrity νονοί με τα διάσημα βαφτιστήρια τους

Boom Team
Thu, 18/04/2024 - 14:24

Είναι αναμφισβήτητα εκείνη η περίοδος του χρόνου που οι νονοί και οι νονές έχουν την τιμητική τους. Πρέπει να διαλέξουν την ωραιότερη λαμπάδα και το πιο νόστιμο σοκολατένιο αυγό για τα βαφτιστήρια τους αλλά και να περάσουν μαζί τους ποιοτικό χρόνο με ατελείωτες βόλτες και στιγμές διασκέδασης. Αυτές είναι ορισμένες από τις «υποχρεώσεις» που έχουν και οι celebrity νονοί της ελληνικής showbiz. Τι λέτε, πάμε να θυμηθούμε μερικές από τις πιο διάσημες κουμπαριές;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Spring babies | Έρχονται για να φέρουν την άνοιξη!

Σίσσυ Χρηστίδου

Instagram: @sissychristidou

Τον Ιούνιο του 2022 η παρουσιάστρια του MEGA βάπτισε τη μοναχοκόρη της καλής της φίλης, Χριστίνας Κοντοβά, τη μικρή Ada, σε μια παραμυθένια τελετή στο Νυμφαίο της Φλώρινας. «Ada Abigail. Πάντα δίπλα σου στον δρόμο για το φως», είχε γράψει στη λεζάντα των φωτογραφιών που είχε δημοσιεύσει από τη βάπτιση στο Instagram.

Μάνος Γαβράς

Instagram: @manosgavras 

Ο ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά νονός τον Σεπτέμβριο του 2022 στη Μύκονο και βάπτισε μαζί με τη Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της Ντεμίλια και τον γιο της Γιώργο, τη μικρή Φιλίππα, τη μία από τις δίδυμες κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Χρήστος Μάστορας

Instagram: @xmastoras

Τον Ιούνιο του 2021 ο δημοφιλής τραγουδιστής βάπτισε τη μεγάλη κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, δίνοντάς της το όνομα Σοφία. «Σοφία μου! Ήρθα στη ζωή σου για να σου δώσω το όνομά σου κι εσύ στη δική μου για να μoυ δώσεις τη χάρη του», είχε γράψει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Instagram.

Ελεονώρα Μελέτη

Instagram: @nonoram

Νονά στον γιο της καλής της φίλης και συνεργάτιδας, Φλορίντα Πετρουτσέλι, έγινε τον Σεπτέμβριο του 2021 η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη σε μια άκρως καλοκαιρινή τελετή στο Πόρτο Χέλι.

Μαριέττα Χρουσαλά

Instagram: @itskalomira

Τον Αύγουστο του 2017 η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον hairstylist Δημήτρη Γιαννέτο βάπτισαν την κόρη της Καλομοίρας, τη χαριτωμένη Αναστασία, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φιλία χρόνων που τους συνδέει.

Νατάσα Θεοδωρίδου

Instagram: @natasatheodoridou 

Η βάπτιση του γιου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελου, είχε πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2003. Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον τότε σύζυγό της Ανδρέα Φουστάνο είχαν παντρέψει το πρώην ζευγάρι και όπως ορίζει η παράδοση βάπτισαν και το πρώτο παιδί τους.

Ζωή Κρονάκη 

Instagram: @efipapoutsi_wedding_planner

Τον Ιούνιο του 2023, η παρουσιάστρια της ΕΡΤ βάπτισε την κόρη της καλής της φίλης, Μαντώς Γαστεράτου, δίνοντάς της το όνομα Κυβέλη. 

Νίκος Χατζηνικολάου 

Instagram: @nikoschatzinikolaou

Ο anchorman του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 είχε παντρέψει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια – ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις – βάφτισε και τον μεγαλύτερο γιο του πρώην ζευγαριού, Γιάννη.

Νίνο 

Instagram: @ninoxypolitas

Ο Νίνο έχει βαπτίσει την πρώτη κόρη του κολλητού του Θάνου Πετρέλη, με τον οποίο γνωρίστηκαν την εποχή που και οι δύο συμμετείχαν στο πρώτο Fame Story. 

Κώστας Καπετανίδης 

Instagram: @kostaskapetanidis

O καταξιωμένος σκηνοθέτης είναι εδώ και δεκαετίες φίλος και συνεργάτης της Δέσποινας Βανδή. Μάλιστα, επισφράγισαν τη φιλία τους με κουμπαριά, αφού εκείνος βάφτισε την κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα Νικολαΐδη. Νονός και βαφτιστήρα έχουν άψογη σχέση και μοιράζονται συχνά πυκνά φωτογραφίες τους στα social media. 

Ρούλα Κορομηλά 

Instagram: @roulakoromila

Η Ρούλα Κορομηλά βάφτισε την κόρη της Μιμής Ντενίση, Μαριτίνα. Ωστόσο, για μία μεγάλη περίοδο η φιλία των δύο γυναικών πέρασε σοβαρή κρίση, αλλά η παρουσιάστρια πάντα έστελνε τα δώρα στη βαφτισιμιά της. Πλέον, οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί.