παιδί και εμβόλια

Category: παιδί και εμβόλια
παιδί και εμβόλια
Ο ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) ευθύνεται για το 5% όλων των καρκίνων παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των καρκίνων του τραχήλου της μήτρας, του κόλπου και αιδοίου, της κεφαλής και τραχήλου, του πέους, του πρωκτού και των γεννητικών κονδυλωμάτων, επηρεάζοντας σημαντικά και τα δύο φύλα.
παιδί και εμβόλια
Με ρωτάτε για τον εμβολιασμό συνέχεια και ενώ αλήθεια είναι ένα θέμα που δεν θέλω να ακουμπήσω γιατί είναι άκρως προσωπικό, πήρα την απόφαση να σας γράψω τις σκέψεις μου.
παιδί και εμβόλια
Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα των ραντεβού για εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού των παιδιών 5-11 ετών, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία και για τις μικρές ηλικίες αρχής γενομένης από τις 15 Δεκεμβρίου.
παιδί και εμβόλια
Ανοίγει στις 10 Δεκεμβρίου η πλατφόρμα των ραντεβού για τον εμβολιασμό παιδιών ηλικίας 5-11 ετών, ενώ η πρώτη παραλαβή εμβολίων αναμένεται στις 13 Δεκεμβρίου ώστε στις 15 του μήνα να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί, όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας
εμβολιασμός εφήβων
Στο άνοιγμα της πλατφόρμας για τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας άνω των 12 ετών αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συζήτηση που είχε με πολίτες κατά την περιοδεία του στη Μεσσηνία, χωρίς όμως να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία.
παιδί και εμβόλια
Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι σχεδόν 23 εκατομμύρια παιδιά παρέλειψαν τους εμβολιασμούς ρουτίνας το 2020 εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
παιδί και εμβόλια
Μαμάδες, υπέροχες μαμάδες που δίνετε τον δικό σας αγώνα μένοντας σπίτι, με ένα νέο πρόγραμμα και μια πολύ απαιτητική καθημερινότητα, σας γράφω αυτό το post με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μηνιγγίτιδας που ήταν προχτές, για να σας υπενθυμίσω πως ναι, μπο
παιδί και εμβόλια
Αλήθεια, αισθάνομαι περίεργα όταν βρεθώ σε παρέα μαμάδων και τεθεί το θέμα του εμβολιασμού των παιδιών μας. Στο μυαλό μου το ερώτημα "να εμβολιάσω το παιδί μου ή όχι" είναι ανάλογο του "να πάω το παιδί μου στο σχολείο ή όχι;".