Σοφία Παπαφάνη

Category: Σοφία Παπαφάνη
Learn
Η διδακτική ύλη κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί κρίκο μιας μεγάλης, σφιχτής αλυσίδας και όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι, στην αλυσίδα αυτή να μην προκύπτουν κενά. Γι' αυτό πολλοί γονείς αναθέτουν σε ειδικούς την επίβλεψη της σχολικής μελέτης των παιδιών τους.
Play
Αν αναρωτιέστε τι θα κάνετε σήμερα και νιώθετε πως στερέψατε από ιδέες, η Σοφία Παπαφάνη και η Δώρα Χαρατσάρη, δημιουργοί του κέντρου ειδικής αγωγής Λογοcare μας προτείνουν 10 πρωτότυπες ιδέες για ατέλειωτο παιχνίδι και δραστηριό
πρώτη λέξη
Μόλις ξεκινήσει το μωρό να δοκιμάζει φωνούλες, αρχίζει και το μεγάλο debate των γονιών: Τι είπε πρώτα, μαμά ή μπαμπά; Γονείς, κάντε λίγη υπομονή ακόμα, πριν αρθρώσει την πρώτη του λέξη, προηγείται το βάβισμα!
Play
Σε ένα φιλόξενο κτίριο τεσσάρων επιπέδων, με ζεστή διακόσμηση, χρώματα και ήχους, η Δώρα Χαρατσάρη και η Σοφία Παπαφάνη «σταματούν» για λίγο τον χρόνο.
Learn
Μαζί με τα σχολεία ξεκίνησε και η καθημερινή μελέτη στο σπίτι για τα παιδιά... αλλά και τους γονείς! Και είναι λογικό, ειδικά τώρα που είναι ακόμα αρχή, τα περισσότερα παιδιά να αργούν να τελειώσουν τα μαθήματά τους.
Learn
Ένα παιδί είχε αναφέρει: «Το μυαλό μου τρέχει γύρω γύρω όλη την ώρα, γεμάτο νέες ιδέες. Αλλά πώς θα κάνω τον αγωνιστικό μου εγκέφαλο να βάζει φρένο και να κάνω αυτό που θέλω;».
Σοφία Παπαφάνη
Όλοι οι γονείς θέλουμε το παιδί μας να είναι χαρούμενο και να πηγαίνει ευδιάθετο στο σχολείο. Γι’ αυτό μπορούμε να κάνουμε μαζί μερικά καθημερινά κολπάκια ώστε να το βοηθήσουμε να αγαπήσει και να ανακαλύψει τη μαγεία του μαθητικού κόσμου.
Travel
Όποιο μέσο μεταφοράς και αν επιλέξετε για τις οικογενειακές διακοπές, όσο και αν διαρκεί το ταξίδι, μία είναι η φράση που θα ακούτε συνεχώς από τα παιδιά σας : «Μαμά πότε φτάνουμε;».