κορωνοϊός

Category: κορωνοϊός
κορωνοϊός
Γράφει η παιδίατρος Μαριαλένα Κυριακάκου. 
κορωνοϊός
Η συγκλονιστική ιστορία ενός δίχρονου αγοριού που έσωσε την οικογένειά του από τις φλόγες κάνει τον γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες... Ήταν νωρίς το πρωί όταν το σπίτι του Nathan και της Kayla Dahl στο Τέξας τυλίχτηκε στις φλόγες.
κορωνοϊός
Από την έναρξη της πανδημίας μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021, στην Α' Πανεπιστημιακή Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν 55 τοκετοί επίτοκων που βρέθηκαν θετικές σε κορωνοϊό, εκ των οποίων το 50% γέννησε φυσιολογικά, ενώ δεν υπήρξε κανένα περιστα
πότε ανοίγουν τα σχολεία
Στην απόφαση να ανοίξουν κανονικά τα σχολεία στις 10 Ιανουαρίου φαίνεται να κλίνει η κυβέρνηση σύμφωνα με πληροφορίες, για παιδαγωγικούς, ψυχολογικούς και υγειονομικούς λόγους.
κορωνοϊός
Κατέληξε χθες η 38χρονη έγκυος από την Κατερίνη, η οποία νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Η άτυχη γυναίκα διαγνώστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ βρισκόταν στην 33η εβδομάδα της κύησης.
κορωνοϊός
Κάπου διάβασα πως το μεγαλύτερο επικοινωνιακό πρόβλημα που έχουμε με τα παιδιά μας είναι πως όταν μας μιλούν, δεν τα ακούμε για να τα καταλάβουμε. Τα ακούμε για να τους απαντήσουμε. Διαβάζοντας αυτήν τη φράση, πάγωσα.
κορωνοϊός
Η επικράτηση του στελέχους δέλτα του SARS-CoV-2 αυξάνει τον κίνδυνο νόσησης και για τις μικρές ηλικίες. Σύμφωνα με δεδομένα από τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ, ο ρυθμός νοσηλείας παιδιών με κορωνοϊό έχει αυξηθεί κατά 500% συγκριτικά με τις αρχές του Ιουλίου.
κορωνοϊός
Σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται με κορονωϊό βρέφος 35 ημερών.