λογοcare

Category: λογοcare
Play & Learn
Μαζί με τα σχολεία ξεκίνησε και η καθημερινή μελέτη στο σπίτι για τα παιδιά... αλλά και τους γονείς! Και είναι λογικό, ειδικά τώρα που είναι ακόμα αρχή, τα περισσότερα παιδιά να αργούν να τελειώσουν τα μαθήματά τους.
Play & Learn
Λογοθεραπεία ή εργοθεραπεία; Με ποιους τρόπους μπορεί μια αξιολόγηση λογοθεραπείας να βοηθήσει ένα παιδί και τους γονείς του; Και πότε είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσει ένα παιδί λογοθεραπεία; Η Σοφία Παπαφάνη και η Δώρα Χαρατσάρη, έμπειρες λογοθεραπεύτριες και δημιουργοί του
λογοcare
Μόλις ξεκινήσει το μωρό να δοκιμάζει φωνούλες, αρχίζει και το μεγάλο debate των γονιών: Τι είπε πρώτα, μαμά ή μπαμπά; Γονείς, κάντε λίγη υπομονή ακόμα, πριν αρθρώσει την πρώτη του λέξη, προηγείται το βάβισμα!
Child
Ποια παιχνίδια μπορείτε να παίξετε με το μωρό σας και ποια είναι εκείνα που θα το βοηθήσουν να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί; Διαβάστε με προσοχή και... καλά να περάσετε!
Play & Learn
Χαρά, αγάπη, αρμονία και πολλά ζεστά χαμόγελα. Αυτά εισπράττει κανείς μπαίνοντας στο φωτεινό σπίτι με τον μεγάλο κήπο, τα παιχνίδια και τις αμέτρητες ζωγραφιές στους τοίχους.
logocare
Κάθε γονιός περιμένει με ανυπομονησία την πρώτη λέξη του παιδιού του! Είτε αυτή είναι «μαμά», είτε είναι «μπαμπάς» μοιάζει σαν την πιο όμορφη λέξη που έχει ειπωθεί ποτέ ξανά.
Travel
Όποιο μέσο μεταφοράς και αν επιλέξετε για τις οικογενειακές διακοπές, όσο και αν διαρκεί το ταξίδι, μία είναι η φράση που θα ακούτε συνεχώς από τα παιδιά σας : «Μαμά πότε φτάνουμε;».