ταξίδι με παιδιά

Category: ταξίδι με παιδιά
ταξίδι με παιδιά
Ακολουθήστε μας σε μια ξενάγηση σε θεματικά πάρκα που μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθια, γεμάτα παιχνίδια, αγαπημένους παιδικούς ήρωες, συναρπαστικές εμπειρίες και εντυπωσιακές εικόνες!
ταξίδι με παιδιά
Αν το ταξίδι στο εξωτερικό με τα παιδιά μοιάζει απίστευτη πρόκληση για την οικογένειά σας, τότε η αναγνώστρια του BOOM, Μαρία Σηφάκη, έρχεται να σας δώσει την έμπνευση που χρειάζεστε για να το τολμήσετε!
ταξίδι με παιδιά
Οι διακοπές έφτασαν και ετοιμαζόμαστε οικογενειακώς να σαλπάρουμε για το νησί που ονειρευόμασταν έναν ολόκληρο χειμώνα!
ταξίδι με παιδιά
Μέχρι να γίνεις μαμά, όλοι σου λένε για την αγάπη που θα βιώσεις, για τον τρόπο με τον οποίο η μητρότητα θα αλλάξει τη ζωή σου. Κανένας όμως δεν σε προετοιμάζει για τις τεράστιες αλλαγές που φέρνει ένα μικρό παιδί στις διακοπές...
Δώρα Χαρατσάρη
Όποιο μέσο μεταφοράς και αν επιλέξετε για τις οικογενειακές διακοπές, όσο και αν διαρκεί το ταξίδι, μία είναι η φράση που θα ακούτε συνεχώς από τα παιδιά σας : «Μαμά πότε φτάνουμε;».
ταξίδι με παιδιά
Παιχνίδια πάνω σε άμμο μαλακή σαν πλαστελίνη. Βουτιές με τη μάσκα σε πολύχρωμο βυθό. Συναρπαστικά τοπία και βόλτες σε νησιωτικά σοκάκια με ένα παγωτό χωνάκι στο χέρι. Είστε έτοιμοι να οργανώσετε το καλύτερο οικογενειακό καλοκαίρι της ζωής σας;
ταξίδι με παιδιά
Έφτασε η εποχή που το σπίτι μας δεν μας κρατάει πια μέσα, ειδικά έπειτα από έναν (ακόμα) χειμώνα φόβου και περιορισμού, ενώ η θερμοκρασία είναι ιδανική για ατέλειωτες ώρες εξερεύνησης και παιχνιδιού.
ταξίδι με παιδιά
Ετοιμάζουμε τις βαλίτσες μας και πάμε να δημιουργήσουμε τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά -μας και στον εαυτό μας!