Αντιγόνη Ψυχράμη - Δημήτρης Μακαλιάς: Γονείς για δεύτερη φορά!

Μαρία Ιωαννάτου
Wed, 23/11/2022 - 18:25

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά τη γέννηση του γιου τους, η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς καλωσόρισαν στη ζωή το δεύτερο παιδάκι τους. Ο ευτυχισμένος μπαμπάς έκανε γνωστή την είδηση της γέννησης της κόρης του μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία με την πρωινή εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» στην οποία συμμετέχει και οι συνεργάτες του έσπευσαν να του ευχηθούν για το νέο μέλος της οικογένειας.

Φωτογραφία από @antigoni_psichrami (Instagram)

Η ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο

Λίγο αργότερα η ευτυχισμένη μαμά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τις πρώτες φωτογραφίες αγκαλιά με τη μικρή της μέσα από το μαιευτήριο, γράφοντας στη λεζάντα: «Ήρθε και αυτή η στιγμή!!!! Το κοριτσάκι μας... Τόσο καιρό σε περιμέναμε! Τώρα περίμενε και εσύ και θα δεις, τα καλύτερα έρχονται! Σε λατρεύω».

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Αντιγόνη Ψυχράμη είχε ανακοινώσει στα τέλη του περασμένου Ιουνίου την εγκυμοσύνη της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Η οικογένεια μας μεγαλώνει… Ευλογία», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της δημοσιεύοντας τρεις υπέροχες φωτογραφίες με τον 4,5 ετών Χάρη να φιλάει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Από την πλευρά του, ο ευτυχισμένος μπαμπάς είχε αναφέρει μέσα από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα: «Χαρήκαμε πάρα πολύ γιατί η αλήθεια είναι ότι το θέλαμε. Είχαμε πολλή αγωνία γι’ αυτό και δεν το λέγαμε γιατί ξέρετε πώς είναι το πρώτο διάστημα. Ο Χάρης το έχει πάρει πάρα πολύ ζεστά. Του αρέσει πολύ και του μιλάει κιόλας του παιδιού».

Η ομάδα του BOOM εύχεται να τους ζήσει!