Η Chrissy Teigen μοιράζεται ένα τρυφερό video με τα παιδιά της και γιορτάζει 50 συνεχόμενες ημέρες νηφαλιότητας

Μάρω Ζουγανέλη
Thu, 02/09/2021 - 11:43

Έχοντας περάσει σε ένα διαφορετικό lifestyle, το 35χρονο μοντέλο δημοσίευσε ένα video με την κόρη της Luna και το γιο της Miles να σκαρφαλώνουν πάνω της και να βάζουν εμπόδια στην προσπάθειά της να γυμναστεί, με τον πιο γλυκό τρόπο!

 

 

Η Teigen συνόδευσε το video με ένα σημαντικό μήνυμα:

«Σήμερα συμπληρώνονται 50 συνεχόμενες ημέρες νηφαλιότητας. Θα έπρεπε να έχει συμπληρωθεί σχεδόν ένας χρόνος αλλά στην πορεία με έπιασε κάποιες φορές λόξιγκας (από κρασί). Αυτό είναι το μεγαλύτερο σερί μου μέχρι τώρα! Ακόμα δεν ξέρω αν δεν θα πιω ποτέ ξανά, όμως, αυτό που ξέρω είναι ότι δεν με εξυπηρετεί πλέον με ΚΑΝΕΝΑΝ τρόπο. Δεν διασκεδάζω περισσότερο, δεν χορεύω, δεν χαλαρώνω. Αρρωσταίνω, κοιμάμαι και ξυπνάω άρρωστη, έχοντας χάσει αυτό που πιθανώς θα ήταν μια διασκεδαστική βραδιά. Πέρασα καλά με αυτό και εκτιμώ οποιονδήποτε μπορεί να το απολαύσει υπεύθυνα. Αυτή είναι, επίσης, η τρίτη ημέρα άσκησης αυτήν την εβδομάδα, πράγμα που είναι πρωτόγνωρο για εμένα και τα αρκουδάκια μου δεν μου το κάνουν πιο εύκολο, αλλά αγαπούν το @movewithnicole στο YouTube!».

Το post γέμισε με σχόλια αγάπης και υποστήριξης από το κοινό του Instagram, ενώ ο άντρας της John Legend απάντησε με μια σειρά από κόκκινες καρδούλες.

Φωτογραφία από Instagram @chrissyteigen

Θυμίζουμε, πως περίπου έναν χρόνο πριν, στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2020, η Chrissy Teigen και ο σύζυγός της, μουσικός John Legend έχασαν το τρίτο τους παιδάκι, ύστερα από σοβαρές επιπλοκές που η Teigen αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της κύησης. Τη δημοσίευση σχετικών φωτογραφιών στο Instagram ακολούθησαν εκατοντάδες εξομολογήσεις γυναικών και ζευγαριών στα social και παραδοσιακά media που θέλησαν να μοιραστούν τον πόνο της απώλειας ενός παιδιού, μετατρέποντας έτσι την εμπειρία τους σε ένα ισχυρό μήνυμα για όλους τους ανθρώπους.

 

Πηγή: people.com