«Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπάνε» | Η συγκινητική φωτογραφία της Chrissy Teigen στη μνήμη του γιου της, Jack

Boom Team
Wed, 29/09/2021 - 10:23

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που η Chrissy Teigen και ο σύζυγός της John Legend ανακοίνωσαν την απώλεια του τρίτου παιδιού τους. Χθες, η Teigen δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία αφιερωμένη στον γιο που εκείνη και ο Legend "σχεδόν απέκτησαν".

Στo σχετικό post η ίδια εμφανίζεται να κλαίει στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου, ενώ ο σύζυγός της την κρατάει με αγάπη.

«Πριν από ένα χρόνο μου έδωσες τον μεγαλύτερο πόνο που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ για να μου δείξεις ότι μπορώ να επιβιώσω από τα πάντα, ακόμα και αν δεν το ήθελα«, έγραψε στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία. «Δεν πρόλαβα να σε φροντίσω, αλλά ήρθες και έφυγες για να με κάνεις να αγαπήσω και να φροντίσω τον εαυτό μου γιατί τα σώματά μας είναι πολύτιμα και η ζωή είναι ένα θαύμα. μου είπαν ότι θα γίνει πιο εύκολο, αλλά ναι, αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα. η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπούν για πάντα.»

 

 

Η Chrissy Teigen φαίνεται να επιβεβαιώνει τα παραπάνω λόγια της με τις τακτικές δημοσιεύσεις της για την απόφασή της να σταματήσει την κατανάλωση αλκοόλ. Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή  γιόρτασε 10 εβδομάδες νηφαλιότητας, με ένα screenshot από την εφαρμογή παρακολούθησης και τη λεζάντα: «10 εβδομάδες woopwoop !!!!» .

Πηγή: people.com