Η Super Κική δεν είναι πια έγκυος και ζητάει το αυτονόητο - σεβασμό και ηρεμία

Μαρία Ιωαννάτου
Thu, 28/07/2022 - 16:55

Με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε η Super Κική την απώλεια κύησης που βίωσε, χωρίς να μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά ζητώντας από τους followers της να σεβαστούν την επιθυμία της να μην αναφερθεί ποτέ ξανά στο συγκεκριμένο γεγονός και εκφράζοντας την ανάγκη για ηρεμία και χρόνο για να επικεντρωθεί στον εαυτό της.

Instagram @super_kikii

«Καλησπέρα σε όλους!

Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά!

Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά «τέρατα» που έπρεπε να παλέψω! Και παλεύω ακόμα! Παρ΄ όλα αυτά για να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση κάθε εμπόδιο για καλό!

Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που έτυχε να τους συμβεί το ίδιο! Δεν θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά γι΄ αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξανά πείτε γι΄ αυτό. Θα κάνω ένα διάλειμμα και θα αφοσιωθώ λίγο σε εμένα! Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίζω τη ζωή μου όπως μου αξίζει! Ίσως μια μέρα καταφέρω να πω τι βιώνω τόσο καιρό αλλά ακόμα δεν είμαι έτοιμη.

Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός, θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με την ψυχολόγο μου».

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Instagram @super_kikii

Υπενθυμίζουμε ότι η Super Κική είχε ανακοινώσει πριν από περίπου έναν μήνα την εγκυμοσύνη της, με την ανάρτηση δύο φωτογραφιών όπου φαινόταν να κρατάει το υπερηχογράφημα του μωρού, τις οποίες έχει διαγράψει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει στους followers της ότι δεν είναι πλέον μαζί με τον σύντροφό της και επρόκειτο να μεγαλώσει μόνη το παιδί της.