απώλεια κύησης

Category: απώλεια κύησης
απώλεια κύησης
Με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε η Super Κική την απώλεια κύησης που βίωσε, χωρίς να μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά ζητώντας από τους followers της να σεβαστούν την επιθυμία της να μην αναφερθεί πο
chrissy teigen
Η Chrissy Teigen και ο John Legend είναι έτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους! Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την απώλεια του τρίτου τους παιδιού κατά τη διάρκεια της κύησης, η διάσημη μαμά α
Pregnancy
Κάνει την πιο χαρούμενη δουλειά του κόσμου και συναναστρέφεται καθημερινά δεκάδες ανθρώπους που δακρύζουν από χαρά με αφορμή τη γέννηση ενός μωρού.
απώλεια κύησης
Άδεια τριών ημερών με αποδοχές θα δικαιούνται πλέον διά νόμου στη Νέα Ζηλανδία οι γυναίκες που απέβαλαν ή που το μωρό τους δεν έζησε μετά τη γέννα.
απώλεια κύησης
Σχεδόν έναν μήνα μετά την απώλεια του τρίτου της παιδιού και τη συγκλονιστική της ανάρτηση στο instagram, η Chrissy Teigen επιστρέφει με ένα μακροσκελές, συγκινητικό γράμμα που δημοσίευσε στο Medium. 
απώλεια κύησης
Μια διαφορετική φωτογραφία ανέβασε πριν από λίγες μέρες η Chrissy Teigen: ασπρόμαυρη, με το 34χρονο μοντέλο να κλαίει σπαρακτικά στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου.