Ο Mickey Mouse & ο Winnie the Pooh έγιναν PLAYMOBIL!

Boom Team
Mon, 25/09/2023 - 16:06

Έξι νέα, εκπαιδευτικά σετ παιχνιδιού προσχολικής ηλικίας PLAYMOBIL 1.2.3 & DISNEY μόλις κυκλοφόρησαν και τα θέλουμε όλα!

Κατάλληλα για παιδιά ηλικίας 1+ ετών

1.2.3 & Disney: Το Δεντρόσπιτο του Γουίνι (κωδ. 71316)

Ποιο παιδί δεν ονειρεύεται ένα δεντρόσπιτο όπως αυτό του Γουίνι; Τώρα μπορεί να το αποκτήσει και να ανακαλύψει τις εκπλήξεις που κρύβει: τα τρία διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα στην κορυφή του δέντρου, την τσουλήθρα στο εσωτερικό του, τα φύλλα στα κλαδιά που κάνουν θορύβους ή το πράσινο φύλλωμα που περιστρέφεται... Και όλα αυτά παρέα με τον Γουίνι αλλά και το Γουρουνάκι.

1.2.3 & Disney: Ο Γουίνι με ένα βάζο μέλι (κωδ. 71318)

Ο Γουίνι λατρεύει το μέλι, γι’ αυτό και όταν τον βάλετε μέσα στο βάζο, θα στριφογυρίζει σαν σβούρα από τη χαρά του! Τα παιδιά θα ξετρελαθούν!

1.2.3 & Disney: Ο Γουίνι και ο Τίγρης στον Μελισσόκηπο (κωδ. 71317)

 

Όταν τοποθετήσετε τις ράβδους με τις μέλισσες στα βάζα με το μέλι και πιέσετε προς τα κάτω, θα δείτε τις μέλισσες να πετούν ελεύθερες στον ανθισμένο κήπο του Γουίνι και του Τίγρη! Ο Τίγρης θα μπει στη σπηλιά του, που είναι το τέλειο μέρος για κρυψώνα, και ο Γουίνι θα παίζει ώρες ατέλειωτες με το αγαπημένο του παιχνίδι, την τσουλήθρα!

1.2.3 & Disney: Τρενάκι του Μίκυ και της Μίνι Μάους (κωδ. 71320)

 

Επιβιβαζόμαστε στο Τρενάκι παρέα με τον Μίκυ και τη Μίνι και φύγαμε για νέες περιπέτειες! Τοποθετώντας τα εξαρτήματα με τις εικόνες στην ειδική υποδοχή στο μπροστινό μέρος κάθε βαγονιού, μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας ιστορίες, μαθαίνοντας παράλληλα τους αριθμούς από το 1 ως το 3!

1.2.3 & Disney: Διασκέδαση στα σύννεφα με τον Μίκυ και τη Μίνι Μάους (κωδ. 71319)

 

Μία παραμυθένια σκάλα από σταγόνες βροχής κι ένα ουράνιο τόξο που μεταμορφώνεται σε τραμπάλα, αψίδα ή κουδουνίστρα προσφέρονται για ανεξάντλητο, δημιουργικό παιχνίδι!

1.2.3 & Disney: Μίκυ Μάους με περιστρεφόμενο ήλιο (κωδ. 71321)

 

Όλοι οι φαν του Μίκυ Μάους θα λατρέψουν τον περιστρεφόμενο ήλιο με ήχο κουδουνίστρας!

Keep in mind:

Κάθε νέο σετ PLAYMOBIL 1.2.3 & DISNEY διαθέτει πολλαπλές εκπαιδευτικές λειτουργίες που προσαρμόζονται σε τρία στάδια ανάπτυξης, όπως συμβαίνει άλλωστε και με όλα τα παιχνίδια της σειράς PLAYMOBIL 1.2.3. Έτσι:

  • Συμβάλλει στην ανάπτυξη των νηπίων μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι.
  • Ενθαρρύνει το παιχνίδι ρόλων.
  • Προσφέρει στα παιδιά ερεθίσματα να ανακαλύψουν τον κόσμο, να εκφραστούν και να αναπτύξουν τον λόγο τους.
  • Δίνει αφορμή για ομαδικό παιχνίδι και αμέτρητες ώρες παιχνιδιού με τη μαμά και τον μπαμπά!
  • Παίζοντας με PLAYMOBIL 1.2.3, τα παιδιά αντιλαμβάνονται τη σχέση αιτίας-αιτιατού και αναπτύσσουν κοινωνικές αλλά και λεπτές κινητικές δεξιότητες.
  • Μπορείτε να τα πλύνετε στο πλυντήριο πιάτων, στην ειδική θήκη. Και όλα αυτά με την εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας της PLAYMOBIL, που προσφέρει παιχνίδια υψηλής ποιότητας (made in Europe, 100% BPA free), ασφαλή (μεγάλα κομμάτια), ανθεκτικά στη χρήση και τα οποία καθαρίζονται εύκολα.

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας στο εξώφυλλο!