Η Ελένη Χατζίδου στο "Familiar": Η εξομολόγηση για τη στήριξη από τον Ετεοκλή Παύλου στη δύσκολη περίοδο του θηλασμού

Μαρία Ιωαννάτου
Thu, 18/11/2021 - 17:32

Καλεσμένη στην εκπομπή "Familiar" στο OPEN TV βρέθηκε η Ελένη Χατζίδου, η οποία αποκάλυψε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που κάθισε απέναντι από τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου για να της πάρει συνέντευξη! Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη στήριξη που έχει δεχθεί από τον σύζυγό της - ειδικά στο διάστημα της εγκυμοσύνης και της λοχείας - αλλά και στη 2 ετών κόρη που έχουν αποκτήσει μαζί.

Φωτογραφία από @familiar_opentv (Instagram)

Σε ερώτηση της Μυρτώς Κάζη για το πιο συγκινητικό πράγμα που έχει κάνει για εκείνη ο Ετεοκλής, η Ελένη Χατζίδου απάντησε: «Νιώθω τη στήριξή του από την πρώτη στιγμή που είμαστε μαζί, ακόμα και στην εγκυμοσύνη, δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εκείνον. Μπαίνει μπροστά σε όλα. Ακόμα κι αν κάνω κάποιο λάθος θα πει ότι το έκανε εκείνος. Επιπλέον, είναι πολύ υποστηρικτικός. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο κομμάτι του θηλασμού που με δυσκόλεψε πολύ, ήταν διαρκώς δίπλα μου πρόθυμος να συζητήσουμε. Είναι ο ψυχολόγος μου, ο φίλος μου, τα πάντα».

Από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου αναφερόμενος στο ευαίσθητο ζήτημα του θηλασμού, συμπλήρωσε: «Το μόνο που της είπα εκείνη την περίοδο είναι να κάνει ό,τι νιώθει εκείνη καλύτερο για εκείνη. Μόνο αυτή ξέρει πόσο μπορεί, πόσο αντέχει».

Φωτογραφία από eleni.hatzidou (Instagram)

Η Ελένη Χατζίδου είναι μια στοργική μαμά που φροντίζει να περνάει αρκετό χρόνο με τη μικρή Μελίτα, όπως είπε στον αέρα της εκπομπής: «Όσο μπορώ, θέλω να είμαι με το παιδί, ποια μαμά δεν το θέλει εξάλλου; Ήρθαν έτσι τα πράγματα και η κατάσταση με τον κορωνοϊό που πέρασα αρκετό χρόνο μαζί της. Την έζησα πολύ ως μωρό, την ευχαριστήθηκα».

Επιπλέον, αποκάλυψε το χαρακτηριστικό που έχει πάρει η μικρή από εκείνη: «Συμμαζεύει τα πράγματά της. Προχθές πήρε μια μπλούζα του Ετεοκλή και τη δίπλωνε. Μερικές φορές όμως σκορπάει παντού τα παιχνίδια της - αυτό το πήρε σίγουρα από τον μπαμπά της!». Στο τέλος της συνέντευξης ένα βίντεο - έκπληξη που ετοίμασε η Ελένη με τη μικρή Μελίτα, συγκίνησε τόσο πολύ τον Ετεοκλή που με δυσκολία κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη: