ανατροφή παιδιού

Category: ανατροφή παιδιού
Play & Learn
Ένα ζευγάρι που νιώθει πως πρέπει να λέει διαρκώς «όχι» στα παιδιά του αποφασίζει για ένα 24ωρο να κάνει ένα πείραμα: Να αφήσει τα παιδιά να γράψουν εκείνα τους κανόνες του. Στη διάρκεια εκείνης της ημέρας, η οικογένεια ζει μια μεγάλη περιπέτεια που τη φέρνει πιο κοντά.
πώς θα μάθω στο παιδί να χάνει
Στη ζωή δεν μπορούμε να κερδίζουμε πάντα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μάθουν τα παιδιά από το σπίτι και μάλιστα από νωρίς.
ανατροφή παιδιού
Κάποτε ένας μπαμπάς μπλόγκερ περιέγραψε ένα πείραμα που έκανε: Αποφάσισε για μία μέρα να λέει στα παιδιά του «ναι» σε όλα - ή τουλάχιστον σε ό,τι δεν θα έβαζε σε κίνδυνο τη ζωή και την ακεραιότητά τους.
ανατροφή παιδιού
Από τη στιγμή που κράτησα στα χέρια μου το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, δεσμεύτηκα από μέσα μου να προσφέρω στο μωρό μου μια παιδική ηλικία γεμάτη ελευθερία, απαλλαγμένη από πολλούς περιορισμούς και στερεότυπα του παρελθόντος που με είχαν ταλαιπωρήσει όταν ήμουν μικρή.
ανατροφή παιδιού
Γονείς, ψυχραιμία! Ο θυμός είναι ένα από τα βασικά συναισθήματα που βιώνουν τα παιδιά και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Το ζήτημα είναι πως συνήθως δεν ξέρουν πώς να τον διαχειριστούν, γι'αυτό και συχνά τον εκδηλώνουν με επιθετικό τρόπο.
ανατροφή παιδιού
Φωνές στο σπίτι, νεύρα και άπειρο άγχος για τα πάντα, από την πρωινή προετοιμασία για το σχολείο μέχρι το βραδινό γεύμα. Αν η υπομονή μας έχει αρχίσει να εξαντλείται, ιδιαίτερα μετά από μια δύσκολη χρονιά όπως η φετινή, ήρθε η ώρα να πάρουμε τα πράγματα αλλιώς.
ανατροφή παιδιού
Τα «φάουλ» των γονιών, αποτέλεσμα της αμηχανίας ή του άγχους τους, γίνονται συχνά η αιτία για να «χάσουν το παιχνίδι» στη σχέση τους με τα παιδιά, και ας έχουν πάντα τις καλύτερες προθέσεις.