Δρ. Μαριαλένα Κυριακάκου

Category: Δρ. Μαριαλένα Κυριακάκου
Δρ. Μαριαλένα Κυριακάκου
Ξέρει τις αγωνίες, τα άγχη και τους φόβους που νιώθεις αυτή την περίοδο περισσότερο από τον καθένα. Και το πιο σημαντικό, έχει τις σωστές συμβουλές.
Δρ. Μαριαλένα Κυριακάκου
Μπορεί εμείς να έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε και να απολαμβάνουμε τις ζεστές ημέρες και νύχτες του καλοκαιριού, τα βρέφη όμως δεν έχουν τους ίδιους μηχανισμούς θερμορρύθμισης. Έτσι, η υπερθέρμανση μπορεί να προκαλέσει αρκετή αναστάτωση και να διαταράξει τον ύπνο τους.
κρούσματα κορωνοϊού
Με την επέλαση της Όμικρον να καλπάζει και στη χώρα μας και περισσότερα από 31.000 κρούσματα κορωνοϊού κατά την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο αριθμός των παιδιών που έχουν νοσήσει έχει αυξηθεί σημαντικά. Οι απορίες των γονιών είναι πολλές, γι' αυτό
παιδιά και ιώσεις
Μία από τις συχνότερες αγωνίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι περισσότεροι γονείς είναι ο ερχομός ενός ακόμη παιδιού στην οικογένεια τη στιγμή που το μεγαλύτερο πηγαίνει στον παιδικό σταθμό ή στο νηπιαγωγείο.
Δρ. Μαριαλένα Κυριακάκου
Σεπτέμβριος! Μήνας επιστροφής στις σχολικές αίθουσες για τα μεγαλύτερα παιδιά και φυσικά ο μήνας που τα πρωτάκια θα περάσουν για πρώτη φορά την πόρτα του Δημοτικού!