καισαρική τομή

Category: καισαρική τομή
γέννα με καισαρική
Όταν έμεινα έγκυος στον Οδυσσέα, το ενδεχόμενο της καισαρικής δεν πέρασε πότε από το μυαλό μου. Η μαμά μου με γέννησε φυσιολογικά και το ίδιο θα έκανα κι εγώ. Ήταν τόσο... «φυσιολογικό» όλο αυτό.
καισαρική τομή
Κατέληξε χθες η 38χρονη έγκυος από την Κατερίνη, η οποία νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Η άτυχη γυναίκα διαγνώστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ βρισκόταν στην 33η εβδομάδα της κύησης.
καισαρική τομή
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 36χρονης εγκύου από το Ρέθυμνο, η οποία για 20 ημέρες νοσηλευόταν με κορωνοϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Pregnancy
Στο παρελθόν, αν μια γυναίκα γεννούσε με καισαρική τομή, τότε αυτομάτως αυτό σήμαινε πως και όλοι οι επόμενοι τοκετοί της θα πραγματοποιούνταν με τον ίδιο τρόπο.
Pregnancy
"Αν γεννήσεις με καισαρική δεν θα μπορείς να θηλάσεις εύκολα", "θα πρέπει να μείνεις πολλές μέρες στο μαιευτήριο", "δεν θα δεις το μωρό σου την ώρα που γεννιέται"...
Pregnancy
Είτε έχει προγραμματιστεί είτε είναι αρκετά πιθανό να αντικαταστήσει τον φυσιολογικό τοκετό, η εμπειρία πιθανότατα θα είναι πιο τρομακτική αλλά ταυτόχρονα και πιο όμορφη από όσο μπορείς να τη φανταστείς.