ανατροφή παιδιών

Category: ανατροφή παιδιών
Parenthood
Πρόσφατα σε μια βόλτα με τον Φίλιππο στο κέντρο της Αθήνας βρεθήκαμε να διασχίζουμε τυχαία μια πρωινή προεκλογική συγκέντρωση.
συμβουλές για γονείς
Από τη στιγμή που κρατάμε στα χέρια μας το θετικό τεστ εγκυμοσύνης αρχίζουμε να ξεκοκαλίζουμε όποιο άρθρο, όποιο βιβλίο πέφτει στα χέρια μας για τη μητρότητα και την ανατροφή των παιδιών με αποτέλεσμα, μέχρι τη στιγμή του τοκετού, να αισθανόμαστε, κατά κάποιον τρόπο, ειδικοί.
συμβουλές για γονείς
Πριν από λίγα χρόνια μια μαμά δύο αγοριών και συγγραφέας μπεστ σέλερ για γονείς, η Rebecca Eanes, διατύπωσε στο βιβλίο της «Positive Parenting: An Essential Guide (The Positive Parent Series)» τις πέντε βασικές αρχές της θετικής διαπαιδαγώγησης
συμβουλές για γονείς
Σωριάζομαι εξαντλημένη στον καναπέ, με τις κούτες και τις σακούλες των δώρων σωριασμένες στο πάτωμα και το περιεχόμενό τους απλωμένο σε κάθε πιθανό κι απίθανο σημείο του σπιτιού.
γονείς και παιδιά
Θα μοιάζουν με απλά εικονίδια στην οθόνη του κινητού σου, όμως θα είναι πολύ περισσότερα!
ανατροφή παιδιών
Γυρίζετε από τη δουλειά, τα παιδιά βρίσκονται ήδη στο σπίτι με τον παππού και τη γιαγιά, σκορπισμένα παιχνίδια παντού, κι όταν έρχεται η ώρα για διάβασμα, τότε ξεκινάνε οι μεγάλες «μάχες».
ανατροφή παιδιών
Από τότε που γίνατε γονείς ίσως διαπιστώσατε ότι η πραγματικότητα απέχει πολύ απ' όσα διαβάζατε στα βιβλία για την ανατροφή των παιδιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αϋπνία, κούραση, γκρίνιες, κλάματα και ένα σωρό υποχρεώσεις που τρέχουν.
γράμμα δασκάλας
Είμαι καλή μαμά; Όποια από εμάς πει πως δεν κάνει αυτή τη σκέψη, ξανά και ξανά, σαν ενοχλητικό ρεφρέν από αυτά που σου κολλάνε, λέει ψέματα. Ναι, οι ενοχές και αμφιβολίες μάς γεννιούνται μαζί με το παιδί.