ανατροφή παιδιών

Category: ανατροφή παιδιών
ανατροφή παιδιών
Από τη στιγμή που κρατάμε στα χέρια μας το θετικό τεστ εγκυμοσύνης αρχίζουμε να ξεκοκαλίζουμε όποιο άρθρο, όποιο βιβλίο πέφτει στα χέρια μας για τη μητρότητα και την ανατροφή των παιδιών με αποτέλεσμα, μέχρι τη στιγμή του τοκετού, να αισθανόμαστε, κατά κάποιον τρόπο, ειδικοί.
ψυχολογία μαμάς
Σωριάζομαι εξαντλημένη στον καναπέ, με τις κούτες και τις σακούλες των δώρων σωριασμένες στο πάτωμα και το περιεχόμενό τους απλωμένο σε κάθε πιθανό κι απίθανο σημείο του σπιτιού.
ανατροφή παιδιών
Έχοντας εργαστεί επί σειρά ετών ως νηπιαγωγός, αφουγκράστηκε την ανάγκη των γονέων να βρουν το κατάλληλο άτομο για την ανατροφή και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.
ανατροφή παιδιών
Πρόσφατα σε μια βόλτα με τον Φίλιππο στο κέντρο της Αθήνας βρεθήκαμε να διασχίζουμε τυχαία μια πρωινή προεκλογική συγκέντρωση.
ανατροφή παιδιών
Πριν από λίγα χρόνια μια μαμά δύο αγοριών και συγγραφέας μπεστ σέλερ για γονείς, η Rebecca Eanes, διατύπωσε στο βιβλίο της «Positive Parenting: An Essential Guide (The Positive Parent Series)» τις πέντε βασικές αρχές της θετικής διαπαιδαγώγησης
ανατροφή παιδιών
Θα μοιάζουν με απλά εικονίδια στην οθόνη του κινητού σου, όμως θα είναι πολύ περισσότερα!
ανατροφή παιδιών
Γυρίζετε από τη δουλειά, τα παιδιά βρίσκονται ήδη στο σπίτι με τον παππού και τη γιαγιά, σκορπισμένα παιχνίδια παντού, κι όταν έρχεται η ώρα για διάβασμα, τότε ξεκινάνε οι μεγάλες «μάχες».
ανατροφή παιδιών
Από τότε που γίνατε γονείς ίσως διαπιστώσατε ότι η πραγματικότητα απέχει πολύ απ' όσα διαβάζατε στα βιβλία για την ανατροφή των παιδιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αϋπνία, κούραση, γκρίνιες, κλάματα και ένα σωρό υποχρεώσεις που τρέχουν.