single mommy

Category: single mommy
single mommy
Υπάρχει σε όλες τις παρέες μαμάδων. Μια γυναίκα που πηγαίνει παντού μόνη της με το παιδί – στην παιδική χαρά, στον παιδότοπο, στον παιδίατρο.
single mommy
Όταν ακούμε τη φράση «single μαμά», ποια είναι η πρώτη εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό – αν δεν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία; Πιθανότατα, μιας γυναίκας που αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα οικονομικά και συναισθηματικά σε καθημερινή βάση.
single mommy
Μια απρόσμενη ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Super Κική, μέσω της οποίας ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της.
single mommy
Ποτέ δεν σχεδίαζα να χωρίσω και να μοιράζω τον χρόνο –και τη ζωή των παιδιών μου– στα δύο, αλλά πριν από τρία χρόνια έφτασε και για μένα αυτή η στιγμή. Και δεν πρόκειται να πω ψέματα – ήταν δύσκολο. Και όχι, δεν θα πω ότι γίνεται «ευκολότερο». Γιατί δεν είναι ακριβώς έτσι.
single mommy
Μπορεί να έχουν περάσει 22 ολόκληρα χρόνια από τη γέννηση της κόρης της, αλλά η Reese Whitherspoon θυμάται τις πρώτες ημέρες της μητρότητας τόσο έντονα σαν να ήταν χθες. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή "The View", η 45χρονη ηθ
single mommy
Η Κατερίνα Μαντά κι ο γιος της Παύλος, εδώ και 4 περίπου χρόνια έχουν δημιουργήσει το ιδανικό σχήμα μιας μονογονεϊκής οικογένειας: Ένα «παρεάκι» που θέλεις να παίξεις μαζί του.