Η Chrissy Teigen ξεκίνησε διαδικασίες εξωσωματικής: «Σταματήστε να ρωτάτε αν είμαι έγκυος»

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 21/02/2022 - 23:11

Η Chrissy Teigen και ο John Legend είναι έτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους! Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την απώλεια του τρίτου τους παιδιού κατά τη διάρκεια της κύησης, η διάσημη μαμά αποκάλυψε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ξεκίνησε τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Φωτογραφία από @chrissyteigen (Instagram)

Η ανάρτηση που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, ήρθε αφότου η Teigen δημοσίευσε ένα Instagram Story που έδειχνε μια σειρά από ενέσιμα προϊόντα εξωσωματικής γονιμοποίησης. «Πάμε ξανά», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Στο Instagram Post που δημοσίευσε στη συνέχεια, η Chrissy Teigen επιβεβαίωσε ότι υποβάλλεται για άλλη μία φορά σε εξωσωματική γονιμοποίηση. «Ήθελα να σας ενημερώσω ότι διανύω άλλον έναν κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης για να σώσω όσα περισσότερα ωάρια μπορώ και ελπίζω να κάνω δυνατά, υγιή έμβρυα. Σας ικετεύω λοιπόν να σταματήσετε να ρωτάτε αν είμαι έγκυος γιατί, ενώ ξέρω ότι το κάνετε από ενθουσιασμό, είναι κάπως χάλια να το ακούω ακριβώς επειδή δεν είμαι έγκυος!».

Δείτε την ανάρτηση:

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Teigen ανακοίνωσε ότι έχασε τον γιο της Jack - τον οποίο είχε συλλάβει φυσιολογικά - κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Σημειώνεται ότι εκείνη και ο σύζυγός της John Legend έχουν αποκτήσει τα δύο παιδιά τους - την 5χρονη Luna Simone και τον 3χρονο Miles Theodore - με τη βοήθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης.