Αγγλία: Άνοιγμα των σχολείων με εκπλήξεις για τους μικρούς μαθητές!

Boom Team
Tue, 16/03/2021 - 15:23

Πολύ ευφάνταστες και τρυφερές εκπλήξεις περίμεναν τους μαθητές σε δύο δημοτικά σχολεία της Αγγλίας κατά την επιστροφή τους στα θρανία, έπειτα από ένα πολύ μεγάλο διάστημα απουσίας τους εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού...

Δάσκαλοι, διευθύντρια και ολόκληρο το προσωπικό του Thrapston Primary School στο Northamptonshire έβαλαν τα δυνατά τους για να υποδεχθούν με τον πιο γλυκό τρόπο τους μικρούς μαθητές τους. Γύρισαν ένα συγκινητικό βίντεο με πρωταγωνιστές 500 αρκουδάκια που είχαν τοποθετηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων και στις τάξεις, τα οποία καλωσόριζαν τους μαθητές. Το βίντεο είχε πολύ μεγάλη απήχηση και στόχος του ήταν να αναπτερώσει το ηθικό των παιδιών. Βοήθησε σε αυτό και το soundtrack, και συγκεκριμένα οι στίχοι «You can be the greatest, you can be the best» ενός τραγουδιού των The Script- Hall of Fame. Παράλληλα, η διευθύντρια του σχολείου υπενθύμισε στους μαθητές πόσο καλά τα έχουν καταφέρει ως τώρα και πόσο περήφανο είναι το σχολείο για αυτούς, ενώ πρόσθεσε πως τα αρκουδάκια, κάθε ένα από τα οποία έχει τυπωμένο το όνομα ενός μαθητή αλλά και των εκπαιδευτικών, θα βρίσκονται εκεί για να κάνουν μια αγκαλιά σε κάθε παιδί που θα αισθάνεται αγχωμένο, εφόσον οι δάσκαλοί τους δεν μπορούν να τα αγκαλιάσουν λόγω των μέτρων ασφάλειας. 

Αντίστοιχα, το Westfield Primary Academy του Haverhill, στο Suffolk της Αγγλίας, υποδέχτηκε με ένα τσίρκο τους μαθητές την ημέρα της επιστροφής τους! Τα παιδιά έμαθαν πολλά ενδιαφέροντα κόλπα, ενώ ήταν ενθουσιασμένα που έπαιζαν μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ξανά με τους φίλους τους. Η αναπληρώτρια διευθύντρια του σχολείου τόνισε πως για αυτούς η επιστροφή των παιδιών ήταν πολύ σημαντική, καθώς ήθελαν να προσφέρουν στα παιδιά χαρά και αισιοδοξία! 

Πηγή: BBC.com

Από την Εύα Παπακωνσταντίνου