Η Paris Hilton θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά!

Μαρία Ιωαννάτου
Fri, 24/11/2023 - 14:57

Η Paris Hilton ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της Carter Reum, πρόκειται να αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους! Η διάσημη κληρονόμος έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια super cute φωτογραφία, αποκαλύπτοντας παράλληλα το φύλο του μωρού. «Τόσο ευγνώμων για το κοριτσάκι μου», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Και οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν εκεί... Η τρισευτυχισμένη μαμά ενημέρωσε τους followers της ότι η μικρούλα της θα πάρει το όνομα London, όπως φαίνεται στο ροζ φορμάκι της Instagram-approved φωτογραφίας!

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Paris Hilton ανέφερε στο περιοδικό PEOPLE ότι θα ήθελε πολύ να μεγαλώσει την οικογένειά της, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ανυπομονεί να αποκτήσει κι άλλο μωρό». Παραδέχθηκε επίσης ότι είναι ξετρελαμένη με τον γιο της, Phoenix, ο οποίος γεννήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο μέσω παρένθετης μητέρας και άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή τους!

Instagram @parishilton

Το love story του ζευγαριού

Η Paris Hilton και ο Carter Reum παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2021 και οι εορτασμοί κράτησαν τρεις ολόκληρες ημέρες! Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και 15 χρόνια, πριν ακόμη προκύψει οτιδήποτε ερωτικό μεταξύ τους. Ωστόσο, ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Νοέμβριο του 2019 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στα 40ά γενέθλια της Paris Hilton, ύστερα από μια ρομαντική πρόταση γάμου στην παραλία.