Οι νέες Babylino Sensitive Pants ήρθαν για να αλλάξουν όλα όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα για τις πάνες - βρακάκι

Μυρτώ Κάζη
Thu, 06/02/2020 - 13:02

Αφουγκραζόμενη τις νέες συνθήκες που δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η Babylino δημιούργησε μια πρωτοποριακή πάνα-βρακάκι με κορυφαίο σχεδιασμό, ειδικά μελετημένη για παιδιά που «κατακτούν κορυφές»!

 

Ποια  ανάγκη  οδήγησε  στη  δημιουργία  της νέας πάνας – βρακάκι Babylino Sensitive Pants;

Τα σύγχρονα παιδιά είναι πολύ πιο “εξελιγμένα” απ’ ότι παλιότερα. Έχουν περισσότερα ερεθίσματα, εντελώς διαφορετικές προσλαμβάνουσες και άλλους ρυθμούς ανάπτυξης. Κατακτούν στόχους γρήγορα, είναι πολύ πιο δραστήρια, βιάζονται να ανακαλύψουν τον κόσμο και να μεγαλώσουν και τίποτα δεν πρέπει να τους στέκεται εμπόδιο! Χρειάζονται λοιπόν αντίστοιχα  εξελιγμένα  προϊόντα  που  να  τους  εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια και ελευθερία κινήσεων. Οι νέες Babylino Sensitive Pants είναι η απάντηση.

Τι προσφέρουν οι νέες Babylino Sensitive Pants;

 • Ευκολία στην αλλαγή πάνας, καθώς δεν χρειάζεται το μωρό να βρίσκεται σε ύπτια θέση (όπως χρειάζεται στις ανοιχτές πάνες).
 • Απόλυτη ελευθερία κινήσεων χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία all around elastic περιμετρικά στη μεσούλα και γύρω από τα ποδαράκια, που ακολουθεί κάθε κίνηση του μωρού, για άψογη εφαρμογή χωρίς να περιορίζει την κίνηση.
 • Σημαντική  βοήθεια  κατά  το  στάδιο  εκπαίδευσης τουαλέτας,  αφού  ανεβοκατεβαίνουν  σαν  κανονικό παιδικό εσωρουχάκι.

 

Πού συνίσταται η καινοτομία;

Οι νέες Babylino Sensitive Pants συνδυάζουν:

 • Άριστη απορροφητικότητα (χάρη στην τεχνολογία Dry Matrix)
 • Πιστοποιημένη φιλικότητα (πιστοποίηση Oeko-Tex ® Standard 100)
 • Άψογη εφαρμογή (χάρη στις τεχνολογίες All around elastic και Comfi-Fit)

boom-babylino

Οι νέες Babylino Sensitive Pants ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των σύγχρονων παιδιών...

Ο γιος μου είναι 1,5 έτους και είναι ένα αρκετά «στρουμπουλό» μωρό. Φοβάμαι ότι ειδικά τώρα που έχει ξεκινήσει να περπατάει και να πατάει στα πόδια του η πάνα-βρακάκι θα περιορίζει τις κινήσεις του και θα τον σφίγγει. Πρέπει να πάρω πάνα για περισσότερα κιλά; Κατερίνα Γ.

Ο γιος μου είναι 3 ετών και χρησιμοποιεί ακόμα πάνα-βρακάκι. Είναι φυσιολογικό; Μαριάννα Κ.

Η κόρη μου μόλις πέρασε από την πάνα στην πάνα-βρακάκι! Τι πρέπει να κοιτάξω πριν επιλέξω την ιδανική πάνα-βρακάκι; Βασιλική Ε.

Ο γιος μου έχει ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα και εμφανίζει συχνά δερματικά εκζέματα, ιδιαίτερα στην περιοχή της πάνας. Πώς μπορώ να είμαι σίγουρη ότι τα Babylino Sensitive Pants Unisex δεν θα ερεθίσουν το δέρμα του; Μαριλού Κ.

Η κόρη μου την ημέρα φοράει πάνα-βρακάκι, όμως το βράδυ της φοράω ακόμα πάνα γιατί φοβάμαι τις διαρροές. Είναι το ίδιο απορροφητική η πάνα-βρακάκι; Γιατί εκτός των άλλων της αρέσουν πάρα πολύ και τα σχεδιάκια της!! Εύη Θ.

Σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις, η απάντηση είναι μία: οι νέες Babylino Sensitive Pants! Χάρη στον πρωτοποριακό All around elastic σχεδιασμό τους και την καινοτόμο τεχνολογία, εξασφαλίζουν άψογη εφαρμογή, άριστη απορροφητικότητα, αλλά και ουσιαστική και αποδείξιμη φιλική προστασία στο δέρμα.

 

 

Όταν οι πιστοποιήσεις έχουν νόημα...

Οι Babylino Sensitive Pants εκτός από άριστα απορροφητικές, ασφαλείς και πιστοποιημένα φιλικές, είναι και βραβευμένες!

 • Διακρίθηκαν με το κορυφαίο Βραβείο Ασφάλειας Προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ασφάλειας που προσφέρουν προς το βρεφικό δέρμα, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική επιτροπή της Ε.Ε. 
 • Είναι οι πρώτες πάνες-βρακάκι στην Ευρώπη με πιστοποίηση Oeko-Tex ® Standard 100, για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών.
 • Είναι κλινικά ελεγμένες με άριστα αποτελέσματα από το εργαστήριο Dermatest (Γερμανία).
 • Συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας, μετά από αυστηρό έλεγχο του τεχνικού φακέλου του προϊόντος.
 • Είναι οι μόνες που συνιστά ο Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών – Μαιευτών Αθήνας.

BOOM note

Oι νέες πάνες-βρακάκι Babylino Sensitive Pants Unisex παράγονται στην Ελλάδα από την 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε. και θα τις βρείτε σε 4 διαφορετικά μεγέθη. No 4 (7 – 13 kg), No 5 (10 – 16 kg), No 6 (15+ kg), No 7 (17+ kg).

Για παιδιά που κατακτούν κορυφές!

 

Website:  www.babylino.gr

Facebook: Babylino

Instagram: @BabylinoGr

Ποιο θέμα θέλετε να baby-λύσουμε στο επόμενο τεύχος;

Πείτε μας τι σας απασχολεί με ένα mail στο info@boommag.gr!

Διαβάστε ολόκληρο το 2ο τεύχος του BOOM εδώ!