παιδίατρος

Category: παιδίατρος
Baby
Ξέρει τις αγωνίες, τα άγχη και τους φόβους που νιώθεις αυτή την περίοδο περισσότερο από τον καθένα. Και το πιο σημαντικό, έχει τις σωστές συμβουλές.
Health
Η επίσκεψη στον παιδίατρο αποτελεί μια δύσκολη εξίσωση για τους γονείς αφού τα περισσότερα παιδιά τρομάζουν στο άκουσμα και μόνο της λέξης "γιατρός".
παιδίατρος
Γράφει η Dr. Μαριαλένα Κυριακάκου, MD,PhD, Παιδίατρος και Διδάκτορας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
Health
Σεπτέμβριος! Μήνας επιστροφής στις σχολικές αίθουσες για τα μεγαλύτερα παιδιά και φυσικά ο μήνας που τα πρωτάκια θα περάσουν για πρώτη φορά την πόρτα του Δημοτικού!
παιδίατρος
Το άνοιγμα των σχολείων την ερχόμενη Δευτέρα αποτελεί την πρώτη μεγάλη δοκιμασία για τις υγειονομικές αρχές, τις σχολικές μονάδες και τις οικογένειες.
Health
Μπορεί το καλοκαίρι να αποτελεί συνώνυμο της ανεμελιάς και της ξεκούρασης, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να συμβούν και απρόοπτα...
σκέψεις μαμάς
«Έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν κοιμάσαι ποτέ ή αν αγρυπνάς μόνιμα, περιμένοντας το επόμενο τηλεφώνημα κάποιας μαμάς στα πρόθυρα του πανικού».
έκζεμα
Βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης και είτε βγαίνουμε έξω , είτε μένουμε σπίτι, με το που ανοίξουμε την πόρτα ή το παράθυρο, η γύρη και πολλά άλλα αλλεργιογόνα καραδοκούν.